Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
majus przykro mi, ale to zróbcie jakąś ładną laurkę babcia z dziadkiem na pewno będą się cieszyć, a do dawcy...szkoda słów...I ja sie witam,ale z nie najlepszym humorem dzis dzien babci jutro dziadka,a ja nie mam kasy zeby chociaz skromny prezent kupic bo dawca znowu nie sle alimntow.
spi juz jakies 30 min...... coś dzis znowu gorzej się czuje....
bo najpierw rzadzizna wyszła
--------- i najgorzej ze nie pozwolil mi palcem dotknąć.............. a pizza?------- jadalo się lepsze ale on taaaak isę starał

moj malz wczoraj tez robil pizze ale wg innego przepisu i troszku mu nie wychodzila - kupil sprzet do robienia chleba i mozna tam ciasto zarabiać - no i zarabiał ponad 2hbo najpierw rzadzizna wyszła
--------- i najgorzej ze nie pozwolil mi palcem dotknąć.............. a pizza?------- jadalo się lepsze ale on taaaak isę starał
![]()