• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam

pizza wyszła przepyszna, zrobiłam z szynka, salami, pieczarkami i cebulą. Sos oczywiście czosnkowy i pomidorowy (sosy do pizzy to ja dobre robię mimo, że pizzy do tej pory nie robiłam, to sposób na sosiki znam już kilka lat ).

Oliwcia wciąż u dziadków. Laurki więc nie będzie, na nic nie mam pomysłu, więc tylko kwiatki kupię i tyle.

majuś
- nie pamiętam jak tam u Ciebie finansowo i czy pracujesz, bo jeśli nie to nawet nie wiem jak Ty dajesz sobie radę, ale jeśli pracujesz to bezpieczniej będzie, jeśli nie będziesz w swój budżet wliczała alimenty.

witam.
moja Oliwcia juz dzwonila do babci, laurke i kalendarzem wyslala w zeszlym tyg.

MAJUS ROZUMEIM CIE Z Y\TYM BARKIEM ALIMENTOW.
A POWIEDZ MI TY DOSTJAESZ JAKIES ZASLIKI??

Martucha ja mam nadzieje ze wyniki badan beda dobre.

Ostatnia edycja:
a ja pędzę prasować i sprzątać, bo od rana nic nie robiłam ;)
Dzisiaj w ogóle pospałam do 8.40 (z przerwą gdy chłopaki wychodziły do szkoły i pracy), bo Maluchy wtedy zaczęły pukać do mych drzwi ;)
Dobrze, ze minęły czasy wstawania o 5 :sorry:

dzien dobry:-)

mojego choroba zmogła na dywanie:sorry: spi juz jakies 30 min...... coś dzis znowu gorzej się czuje....

tafi - tez mam duzo do roboty a nic mi sie nie chce...

moj malz wczoraj tez robil pizze ale wg innego przepisu i troszku mu nie wychodzila - kupil sprzet do robienia chleba i mozna tam ciasto zarabiać - no i zarabiał ponad 2h:confused2: bo najpierw rzadzizna wyszła:sorry:--------- i najgorzej ze nie pozwolil mi palcem dotknąć.............. a pizza?------- jadalo się lepsze ale on taaaak isę starał:-D:laugh2:

tymczasem

moj malz wczoraj tez robil pizze ale wg innego przepisu i troszku mu nie wychodzila - kupil sprzet do robienia chleba i mozna tam ciasto zarabiać - no i zarabiał ponad 2h:confused2: bo najpierw rzadzizna wyszła:sorry:--------- i najgorzej ze nie pozwolil mi palcem dotknąć.............. a pizza?------- jadalo się lepsze ale on taaaak isę starał:-D:laugh2:

uparciuch :)

reklama
cześc, mała śpi, rozmowa z babcia na skypie już zaliczona,a ja jestem padnięta i wykończona, poszłam spac o 24,a przed pierwszą Zosia się obudziła z płaczem i nie mogłam jej uspokoic:-(potem juz nie mogłam zasnąc bo sie denerwowałam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry