reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
HANA,
wszystkiego najlepszego z okazji
...nastych urodzin! ;-) :-p
Przede wszystkim zdrówka
i chwili wytchnienia! :-)

tortly2.jpg

agutka z Rodzinką :-D

A tak poza tym,to musimy siedzieć w domu,bo dziś ciągle pada. :wściekła/y:
A na dodatek od rana czuję się tak,jakby po mnie coś przejechało. :baffled: Muli mnie,a w głowie mam takie zawroty,że obijam się o ściany. :-( :baffled:

Natka,staram się. ;-)

Właśnie z Zuzią objaaadłyśmy się pizzą
Martuchową. :-p ;-) Jest przepyszna! POLECAM!!! :-D :tak: :tak: :tak: :-D
I nawet w czasie @ mi wyszła. :laugh2: :cool2: :-p

Ok,zmykam. :-) Do następnego! ;-)

ja tez witam i widze tutaj kuchnia włoska na całego:-D
agutka ciesze sie ze pizza smakuje;-)

phantas a jak twoja??
no i z tymi walentynkami to smutno jakos sie zrobilo bo ja kolejne bede spedzac sama:-(ehhh
gdzie ten ksiazena rumaku??:-p;-)

co do badan to nic ciekawego sie nie dowiedzialam, nastepne mamy 17 lutego, wtedy wszystkie zdjecia rtg i cala historia beda wysylane do jakiegos profesora i on prawdopodobnie stwierdzi.
jesli nie jest to lamliwosc kosci tznze Niko ma je bardzo slabe i tak czy siak moze sie lamac:-(
bedziemy tezpowtarzac badania na gospodarke wapniowo fosforanowa i w sumie nic wiecej...ehhh nawet nie mam sily pisac o tym wszystkim bo mnie to przygnebia.
ide spac moze jutro bedzie lepszy dzien...

aaa i dziekuje ze zaproszenia na nk, ale z was super mamuski, jutro poogladam dokladnie bo szlamjuz kapac Nikusia i nie zdazylam.

dobranoc

czesc z kawka w babcine swieto;-)
my zaraz bierzemy sie za malowanie laurki i moze jakies ciasteczka dla babci upieczemy.
no i dajemy tez kalendarz zezjeciem tak tradycyjnie:-D

majus dzieki, tez mam taka nadzieje, najgorsza to jest ta bezsilnosc ze wiesz co to za choroba a nic nie mozesz zrobic:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry