Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc Majus
czesc Megi
Megi to sobie odpoiczywasz
mi sie czasem amrzy przynajmniej jeden dzien bez Oliwki, ale to nierelane.
a dobrze ze mala spotyka sie z ojcem,przynajmniej maja kontakt.
a co studiujesz??

Witam,
To trochę spóźnione były moje życzenia, ale szczere :-).
Ja też byłam w smyku, ale przyznam, że od listopada do grudnia były mega przeceny w GEMO w Jankach (najpierw cały asortyment 50% taniej a potem 70%) i przyznam, że obkupiłam Krystiana po zęby - pełną rozmiarówkę 110. Tyle, że on teraz jest tak na styk już w tej 110, szybko przez listopad i grudzień podskoczył.
Co do smyka, to zależy od modelu ubranka, Krystian ma kilka bluzek na 110 i są w sam raz a jedną ma za małą. Zresztą ze spodniami z 5-10-15 mamy podobnie, kupowałam 3 sztuki dresów na 110, 2 pary są ok, a trzecia za mała. A oczywiście w sklepie nie przyłożyłam ich do siebie żeby długość sprawdzić
.
Ogólnie mam nadzieję, że w tej rozmiarówce na 110 chociaż do lata pochodzi ;-). On jest chudy, więc wszystkie ubrania trochę dłużej są ok ;-).
i ja witam :-)
to dobrze, że miał się kto Oliwcią zająći owocnego uczenia ;-).
Olla nie wiem czy Ci pisałam, ale zachwycam się tym zdjęciem Oliwki z podpisu, piękna córcia Ci rośnie :-). Cud miód...

heheHana Ty nie masz czasem dziś 18 stych urodzinek?
18 + VAT