reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc Majus:)
czesc Megi:)
Megi to sobie odpoiczywasz:)
mi sie czasem amrzy przynajmniej jeden dzien bez Oliwki, ale to nierelane.
a dobrze ze mala spotyka sie z ojcem,przynajmniej maja kontakt.
a co studiujesz??

Cześć wszystkim:-),
jestem,
wyspana, i troszkę odreagowalam po wczorajszym ;-)
Ollka studiuje bankowość, to w związku z moją pracą.
Trwam w mojej diecie już 4 dzień i z każdym dniem jest łatwiej.
Mam takie zaciecie, że dopne tego celu, naprawdę w to wierze.
A, trzeba wierzyć we własne marzenia i dążyć do wyznaczonych sobie celów ;-).

P.S. Obiecałam sobie, że jak dotrwał do końca diety, to kupie sobie extra jeansy:-D

Witam,

To trochę spóźnione były moje życzenia, ale szczere :-).
Ja też byłam w smyku, ale przyznam, że od listopada do grudnia były mega przeceny w GEMO w Jankach (najpierw cały asortyment 50% taniej a potem 70%) i przyznam, że obkupiłam Krystiana po zęby - pełną rozmiarówkę 110. Tyle, że on teraz jest tak na styk już w tej 110, szybko przez listopad i grudzień podskoczył.
Co do smyka, to zależy od modelu ubranka, Krystian ma kilka bluzek na 110 i są w sam raz a jedną ma za małą. Zresztą ze spodniami z 5-10-15 mamy podobnie, kupowałam 3 sztuki dresów na 110, 2 pary są ok, a trzecia za mała :baffled:. A oczywiście w sklepie nie przyłożyłam ich do siebie żeby długość sprawdzić :zawstydzona/y:.
Ogólnie mam nadzieję, że w tej rozmiarówce na 110 chociaż do lata pochodzi ;-). On jest chudy, więc wszystkie ubrania trochę dłużej są ok ;-).

i ja witam :-)

to dobrze, że miał się kto Oliwcią zająć :tak: i owocnego uczenia ;-).

Olla nie wiem czy Ci pisałam, ale zachwycam się tym zdjęciem Oliwki z podpisu, piękna córcia Ci rośnie :-). Cud miód...

nie pisalas, ale bardzo dziekuje:tak::tak:
mi tez bardzo podoba sie ta fotka.

co do rozmiarowki to my ze smyka kupujemy 104, i jest takie ok, bo oliwka jests zczupla.
a moja mam przywiozla jej kilak rzeczy na 104, jak byla na swieta to czesc jest za mala, a kurtka na 110 jest jej dobra.

a tak wogole to DZIEN DOBRY:-D

Hana Ty nie masz czasem dziś 18 stych urodzinek?
hehe:-D 18 + VAT:-D:-D:-D

dzięki dziewczynki
i zapraszam

Tort-czekoladowo-truskawkowy.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry