reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam:)
Hana ale macie fajnie z tym kinem:)
tez bym chetnie poszla z Oli ale sadze ze jeszcze nie wysiedzi w kinie ma bajce.

Martucha duzo zdrowka dla malego.

my narazie dzis w domku, pogoda paskudna wiec poki co nie wychodzimy.
Oliwka sie bawi a ja mam przerwe w sprzataniu

reklama
Cześć Ola. :-) Fajowych! Mam nadzieję,że miło spędzimy czas. :tak: :tak: :tak: :-)

A w ogóle,to się dowiedziałam,że od lutego rusza u Nas bezpłatne przedszkole w jednej z salek zabaw. :szok: :-)
W pierwszej kolejności przyjmowane są dzieci z okolicznych wiosek albo ze stwierdzonym jakimś schorzeniem przez lekarza. No,a pozostałe miejsca,a jest ich aż 30,zajmą dzieci z ZG. ;-)
Do piątku można składać podania,a w sobotę będą wyniki. :-p :tak:
Kurcze,fajna sprawa. :-) Nie ma w sumie żadnych wymagań,tylko takie,żeby dziecko miało rocznikowo 3 latka. :-) To Zuzia,jak nic w tej kwestii się łapie. :-)

Chyba spróbujemy. :-) Muszę to na spokojnie przemyśleć. ;-)
Tylko,co z pieluchami... :confused: :confused: :confused: :sorry2:

Muszę się tam jutro wybrać i dokładnie wypytać. ;-)
Zuzia wczoraj raz nasiurkała do nocnika,ale za to potem w ciągu pół godziny 3 razy popuściła po nogach. :dry: :sorry2: :-p

Cześć dziewuszki.

Agutka wypytaj się - może akurat albo ci się uda ją oduczyć albo będą akceptować pieluchy. A od kiedy ją zapisujesz - od września - stycznia?

Poszłam dziś do reala i chciałam kupić strój na baj w przedszkolu - najtańszy kosztował 97 zł po przecenie - stwierdziłam że lekko przesadzają i kupiłam na alegro......mała będzie wróżką.... mam nadzieję że jej się spodoba..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry