Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej kochane!!
nas od piatku nie ma bo przy przestawianiu mebli cos sie zrobilo z kablem i nie mamy netu
a facet przyjdzie dopiero w czwartek naprawiac takze jestesmy odcieci od swiata
ogolnie u nas ok, Niko dalej kaszle ale nie jest najgorzej. Imprezke jednak zrobilismy i bylo super, fotki na nk a zdjecia wkleje jak bede u siebie bo jestesmy u rodzicow i mam chwile tylko
Agutka normalnie jestem pod wrazeniem talentu G.
Sama bylabym w siodmym niebie gdyby miala takie rysunki na scianie. Dobrze ze mieszkacie dosc blisko to jak wpadniecie na kawke to moze nam tez cos namaluje;-):-)
szwagier naprawil mi neta, normalnie jestem w siodmym niebie
Olka dzieki, imprezka byla bardzo udana chociaz jeszcze w piatek mialam ja odwolywac. Niko coprawda ciagnal nosem i uprzedzilam znajomych ze jest chory ale mimo to wszyscy byli zgodni ze mam nie odwolywac, ze i tak dlugo czekal itd.
Tak wiec cala sobote szybko wszystko szykowalysmy no i radosci mial co niemiara do tego momentalnie ozdrowial dzis juz bez kataru, tylko troche pokaszluje, mam nadzieje ze juz choroba za nami...
Olka a u was snieg?? u nas tylko troche sypnelo ale sankami to nie dalo rady wyjechac
ja tez witam z rana, jeszcze nie z kawka bo jakos nie moge wstac z lozka
maly dalej spi i w nocy juz w ogole nie kaszlal takze jestem mega szczesliwa!!
agutka u nas bylo identycznie, postawilismy na homoepatyki, stodal na kaszel, euporbium na katar i do smarowania pantex masc rozgrzewajaca na noc i juz nie ma sladu choroby a wygladalo dosc paskudnie, myslalam ze cos sie z tego rozwinie.
w kazdym razie zdrowka dla Zuzki, super wyglada w podpisie, widzialam ta fote na nk-mala samochodziara