Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martucha u nas ta nakaldka tez nie zdala egzaminiu.
wogole moje dziecko dalej najchetniej chodzilo by w pampku
wogole to juz spi, starsznie marudzila wieczorem
Cześć Angela. :-) Podpisuję się pod Olcią - napisz coś więcej o sobie.
Oluś,nie przeszło. :-( Katar leci Jej ciurkiem,kaszelek ma,no i cały dzień chodziła i chrząkała,a wręcz tak warczała i mówiła,że bardzo Ją gardełko boli. :-( I biedna paluszkami chciała ten ból z buzi wyciągnąć. :-(
Gorączkę udawało mi się co jakiś czas na chwilę zbijać Ibumem... Miała ponad 39°C. :-( Zuzia dopiero drugi raz w życiu ma gorączkę... Pierwszy raz miała,jak Jej któraś trójka wychodziła,jak była malutka... Tak mi Jej szkoda... :-(
Leki dostaje,ale jeśli jutro będzie gorączkować,to się,chyba,wybiorę do lekarza z Nią,bo na wizyty domowe nie przyjeżdżają.
imie juz wiadomo jestem matka malutkiego Kacperka. ;-) mojego jedynego faceta w zyciu jak na chwile obecna ktory poswieca mi czas jesli tak to mozna nazwac. jestem agentem ubezpieczeniowym, ale ze wzgledu na to ze urodzilam siedze jeszcze w domu sobie.;-)