reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Agutka u mnie Oli miala na poczatku pieluszki do spanie w przedszkolu,ale chyba przez miesiac czy dwa,pani zawsze przed lezakowaniem chodzila z nia do lazienki i jak kilka dni bylo sucho w pielusze,nie zakladali jej pozniej.Zdarzylo sie kilka razy,zepisikala posciel,ale bralam do pranie.I powiem,ze od listopada juz bez pieluszki w przedszkolu,a w domu na noc jeszcze chyba do wakacji.

A teraz uciekam,zrobie Oli mase solna i bedziemy robili jakies figurki

My wczoraj na sankach z Sara,jejku tyle u nas sniegu,ze jak sie chcialo kolo bloku zjechac,a wczesniej nikt jeszcze nie zjezdzal tam na sanki na dol zjechacnie sie nie dalo :szok:
dziesiaj fajnie,bo juz nie sypie,wiec pewnie tez wyjdziemy kolo poludnia

Agutka dzieki;-) no i mam nadzieje ze u Zuzki to nic powaznego, daj znac jak sie czuje dzisiaj.

dziewczyny juz coraz blizej do wiosny,dzis jest 15 a luty taki krotki:-)
mimo ze sniezyca za oknem jestem optymistka:-D

zmykam robic drugie sniadanie dla tego mojego chudzielca:-p

dzien dobry:)

Oliwka poszla na sanki, ja spokojnie gotuje obiadek:)

Agutka co do pieluch i przedszkola, to ja juz obdzwonialm wszystkie u nas ogolnie popytac.
przynajmnije sie dowiedzialam ze w jednym juz w polowie marca sa zapisy:)

a z tego co rozmawialam z paniami to w 2 przedszkolach powiedziano mi ze nawet do spania mloda nei moze miec pieluchy.
a w jednym pani powiedziala ze to nie jest zaden problem, ze prawie co roku maja takie 3 latki ktore do spania potrzebuja pampersy.
mam do tego przedszkola kawalek ale napewno tam zapisze oli, wiem tez ze ma duze szanse nawet jak ja na chwile obecna nie pracuje.

Natka juz lepiej.
ale nocnik i tak jest be.... woli ubikacje.
nie wiem dlaczego jej sie te nocniki nie podobaja, chcialam anwet zebyw sklepie sama sobie jakis wybrala... i zero zainteresowania.

reklama
czesc dziewczyny

u nas tez nocnik jest beee, musze sprobowac z ta nakladka:tak:
ale ogolnie stoimy w punkcie zero:baffled:

zmykam kapac mlodego

Do góry