reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

majuś - jeśli ktoś będzie chciał się mnie kiedyś pozbyć - to najłatwiej będzie mnie otruć :-) Grzyby pod każdą postacią jem. A nie ma dla mnie lepszej zupy niż grzybowa :-)

spadam do domku :-)

P chyba po mnie przyjedzie - jak zdąży :sorry::confused2::-)

reklama
Tafi bo mojemu tacie udalo sie Oliwke namowic na to ze fajnie w domu miec psa.
ize beda z nim chodzic na spacery, i sie nim opiekowac.
a tak ogolnie to moj tata to chyba zatesknil za zwierzakiem w domu...
2 i pol roku nie mamy w domu zwierzat, atak to zawsze cos bylo.

U nas zawsze byl piesek w domu,ale jak bylam w ciazy to zdechla nam suczka,a po urodzeniu Karola juz nie bralam sobie zadnego pieska.
Zawsze mielismy kundelki ale mi podobaja sie yorki sa takie milusie no i do tanich nie naleza,ale moze kiedys sobie kupie.

Phantas Miłego popołudnia :)

Ollka ja nudzę o labradora, ale nie wiem co z tego bedzie. Jest nas piątka, dwa koty i pies?
Wariatkowo :szok::-D:-D:-D:-D
oj dla mnie taki pies to marzenie.
my chociaz mamy duze mieszkanko, to przy alergii oliwi w gre wchodiz tylko pies z wlosem.

moj tata chce pudelka, mielismy jednego 15 lat.
a po nim boksera rok.

U nas zawsze byl piesek w domu,ale jak bylam w ciazy to zdechla nam suczka,a po urodzeniu Karola juz nie bralam sobie zadnego pieska.
Zawsze mielismy kundelki ale mi podobaja sie yorki sa takie milusie no i do tanich nie naleza,ale moze kiedys sobie kupie.
yorka chce moja mama, ale tata uznal ze znim nie bedzie wychodzil.
ja boksera kupilam na poczatku ciazy.
no ale musialam go oddac w dobre rece.

Ostatnia edycja:
moj tez juz spi a ja ogladam na wspolnej:-)

Olka moja siostra ma shit zu, moja mama sie w nim zakochala mimo ze byla przeciwna, Niko tez go uwielbia no i te wlosy u psa to super sprawa nawet nie tylko ze wzgledu na alergie:tak:

czesc babeczki

witam się :-) dzieci juz oddelegowane i mamusia moze odetchnąć:tak: bylam juz na solarku a zaraz musze czaszkę umyć a tak mi sie juz nic nie chce...

wiem ze sie juz szczycilam corcią i dziekuje za wszystkie gratulacje:tak: dzis natasia przyszła z info ze przeszła do konkursu wojewodzkiego wiec jeszcze bardziej uroslam:rofl2:

majuś - słyszalam ze na biegunki nawet dla dzieci dobra jest rozgazowana cola:tak:

o grzybkach mowa - tez uwielbiam.... mam nawet grzybową w lodowce wiec zaraz mogę podgrzać jakby któraś chciala:-p

ja dzis tez poszczę -- a wtedy jak na zlośc najbardziej się chce mięska---- jako dziecko bardziej się wszystkich nakazow przestrzegalo:confused: dzis wszystko się zaciera--- bardziej jestem przywiązana do tradycji niz potrzeb duchowych i często się z babcią spieram:dry:

pozdrawiam
ide włosieta wymyć

reklama
Martucha ja robie narazie male rozeznanie, w rasach i cenach, bo niektore sa szokujace.
zreszta jak juz pojedziemy po pieska to z Oliwka, zobaczymy jej reakcje i wtedy podejmiemy ostateczna decyzje.

fakt pieski z wlosem sie tak bardzo nie lenia.
mam porownianie bo bokser chociaz ma krotka sierc lenil sie sto razy bardziej niz pudel.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry