Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u rodziców był bokserek ale zszedł niedawno i to było jedyne zwierze z jakim mialam do czynienia--- mnie jakoś nie ciągnie - może dlatego ze i tak mam nadmiar obowiązków - natala by chciala - ale mam przeczucie ze to na mnie dyganie z psem by spadło

i chodzi w butach na obcasie--- aparat moj jeden mały - oby mu tak nie zostalo

) zdolna ta twoja corcia tez bym tak chciala...
poza tym "gotuje" i "sprzata" hehe i tez mam nadzieje ze mu to minie;-) dobrze ze mam dwoch szwagrow i tate ktorzy go uwielbiaja(i wzajemnie) bo by w ogole sfisiowal z tymi babami
jakbym widziala mojegohana gratulacje(pisalysmy w tym samym czasie) zdolna ta twoja corcia tez bym tak chciala...
moj mlody przez to ze przebywa wsrod dziewczyn(ja i dwie siostry) to tez ma ulubione zajecia takie jak zmywanie makijazu, prostowanie wlosow no i nawet do pudru sie dobral ostatniopoza tym "gotuje" i "sprzata" hehe i tez mam nadzieje ze mu to minie;-) dobrze ze mam dwoch szwagrow i tate ktorzy go uwielbiaja(i wzajemnie) bo by w ogole sfisiowal z tymi babami
dobra dziewczynki, zmykam pod prysznic i lulu, dobrej nocki!!

Pani która się zajmuje matem ma córkę - z którą mati suszy włosy, piłuje paznokcie, balsamuje nogi