reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hana no no gratuluję postępów córci :)))
Martuchaa ja też oglądam Na wspólnej :-p
Chyba pójdę zaraz pod prysznic i się położę, bo jakoś jestem zmęczona. :sorry2:

ola - fajnie - pieska sobie planujecie:tak: u rodziców był bokserek ale zszedł niedawno i to było jedyne zwierze z jakim mialam do czynienia--- mnie jakoś nie ciągnie - może dlatego ze i tak mam nadmiar obowiązków - natala by chciala - ale mam przeczucie ze to na mnie dyganie z psem by spadło:tak:

mateusz uwielbia kotki - miałay (tak na nie mówi) --- moze takiego gonić po całej ulicy:-D

kurka - i przez to ze ma straszą siostre kaze se pleść warkocze:eek: i chodzi w butach na obcasie--- aparat moj jeden mały - oby mu tak nie zostalo:laugh2:

moje tez juz spią ---- i wtedy tak bardzo je kocham--- bo czasami w ciągu dnia to mnie nerw się już zbiera:laugh2:

dziekuje jeszcze raz:tak:
tez musze pod prysznic tylo zimno i strach się rozebrać :eek:

Jak bliźniaki śpią to kocham je najbardziej na świecie :P
Dzieci koty też lubią, bo mamy dwa, ja niestety nie znoszę...już je tutaj zastałam, ale cóż jakoś je toleruję.

Dlatego też pragnę mieć psa bo ja kocham psy nie koty!! ;)

Hana ja to wiem, że wszystko bedzie na mojej głowie, jeśli byłby pies w domu, ale kurcze chcę swojego zwierzaka :)

Tafi ja tez za kotami nie przepadam.
a ja wam powiem ze nie martwie sie tymze wszytko spadnie na mnie... bo psy to zawsze mojego tate wybieraja. i chyba dlatego on chce jakiegos pieska.. zatesknil za spacerami:)

hana gratulacje(pisalysmy w tym samym czasie:-p) zdolna ta twoja corcia tez bym tak chciala...
moj mlody przez to ze przebywa wsrod dziewczyn(ja i dwie siostry) to tez ma ulubione zajecia takie jak zmywanie makijazu, prostowanie wlosow no i nawet do pudru sie dobral ostatnio:sorry2:poza tym "gotuje" i "sprzata" hehe i tez mam nadzieje ze mu to minie;-) dobrze ze mam dwoch szwagrow i tate ktorzy go uwielbiaja(i wzajemnie) bo by w ogole sfisiowal z tymi babami:rofl2:

dobra dziewczynki, zmykam pod prysznic i lulu, dobrej nocki!!

hana gratulacje(pisalysmy w tym samym czasie:-p) zdolna ta twoja corcia tez bym tak chciala...
moj mlody przez to ze przebywa wsrod dziewczyn(ja i dwie siostry) to tez ma ulubione zajecia takie jak zmywanie makijazu, prostowanie wlosow no i nawet do pudru sie dobral ostatnio:sorry2:poza tym "gotuje" i "sprzata" hehe i tez mam nadzieje ze mu to minie;-) dobrze ze mam dwoch szwagrow i tate ktorzy go uwielbiaja(i wzajemnie) bo by w ogole sfisiowal z tymi babami:rofl2:

dobra dziewczynki, zmykam pod prysznic i lulu, dobrej nocki!!
jakbym widziala mojego:-D:-D:-D Pani która się zajmuje matem ma córkę - z którą mati suszy włosy, piłuje paznokcie, balsamuje nogi:-D

dobranoc marti

reklama
OLIWEŃKO KOCHANA!

Moc uścisków i buziaków,
z okazji Twoich
3cich Urodzinek!
Zdrówka i ogromu miłości!

Zuzia z Mamą i Tatą :-D

3urodziny.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama