reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ola - dla oliwki wszystkiego najlepszego aby zawsze była bardzo szczęśliwa:tak:

ja po obiadku zmulona i senna i strasznie chce mi się słodkiego - ide zaraz jakieś ciacho upiec --- zapraszam wieczorkiem:tak:

tymczasem

Witajcie!
Ja również sama wychowuję moją córeczkę, właściwie to jej tata bardzo chciałby z nią być, ale z różnych przyczyn nie może, rozstaliśmy się pół roku temu, a córcia ma prawie 2 lata. Jest mi strasznie ciężko wychowywać ją samodzielnie i martwię się o wiele spraw jak pewnie Wy wszystkie. Mam nadzieję że jakoś się to wszystko poukłada ale na razie czuję się mega samotna i bezsilna bo nawet nie znam nikogo kto tak do końca potrafil zrozumieć co czuję. Dookoła same szcześliwe pary a ja sama jak palec

ja juz gotowa...zaraz se poleje czegoś pysznego:-p
a ja właśnie grochóweczkę robię :-) mmmm
ja dusze zeberka na jutro:tak:, upiekłam ciasto a wpiekarniku piecze się boczuś --- tak do chlebka:-p
Witajcie!
Ja również sama wychowuję moją córeczkę, właściwie to jej tata bardzo chciałby z nią być, ale z różnych przyczyn nie może, rozstaliśmy się pół roku temu, a córcia ma prawie 2 lata. Jest mi strasznie ciężko wychowywać ją samodzielnie i martwię się o wiele spraw jak pewnie Wy wszystkie. Mam nadzieję że jakoś się to wszystko poukłada ale na razie czuję się mega samotna i bezsilna bo nawet nie znam nikogo kto tak do końca potrafil zrozumieć co czuję. Dookoła same szcześliwe pary a ja sama jak palec
witaj mamoamelki---mamy dzici chyba w podobnym wieku:tak: powiedz coś więcej o sobie...

meldować się no tu!!!

hana melduje sie ale zaraz zmykam na gotowe na wszystko:-)

ja dzis goscilam siostry na obiadku i deserku i bylo pysznie, przepis na super ciacha wrzuce pozniej na watek;-)
brownie czeka do weekendu:rofl2:

reklama
Ola,super,że humorek dobry. :tak:

A My popołudnie spędziliśmy w domku,bo strasznie padało. :baffled: Z Zuzią malowałyśmy auta lakierami do paznokci (Ona to uwielbia!) :cool2:,a G. po raz kolejny zajął się ścianą i tak oto przy Zuzi łóżeczku przybyła Myszka Mickey. :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry