reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka dobra historia z ta pocztą, szybko wpadłaś na taki tekst??? ja chyba bym musiała chwilke pomyślec... dobra jesteś, nie ma co:-)
uwierz mize u nas zawsze jest taka kolejka,a widzialam jak ta babka spoglada na Oliwke.
kiedys jak sie szlo z dzieckiem to obslugiwali bez kolejki ale teraz to nawet o tym nie pomysla.
wiesz co u nas nawet na solarze jest koncik dla dzieci, a poczta ma tyle kasy ze na stoli,krzeselka i blok i kredki chyba ich stac:angry:

reklama
czesc:-)

Olka u nas na poczcie nic tez nie ma takiego dlatego ja nie chodze:-D;-)
a na solarze tez mamy..

hana narobilas mi apetytu na cos slodkiego i juz wcinam znow prince polo:baffled:

Martucha tylko ja musialam odstac ta kolejke, a Oliwia bardzo sie nudzila, a nie nalezy do dzieci ktore potrafia siedziec spokojnie:)

oj dziewczyny kusicie z tymi slodyczami...

a ja chyba ide spac bo jeszcze chodzi za mna mars z migdałami:dry:

a gdzies czytalam ze lody nie tucza to moze sie zapcham:ninja2::rolleyes2:

Olka Nikos tez nie wytrzyma za dlugo, zreszta ja ledwo gdziekolwiek moge wystac w kolejce a co dopiero dziecko:baffled:
dlatego tez jestem w szoku czemu nie przeznacza na pocztach czy w banku te 150zł na komplet stolik-krzeselka, nie musieli by narzekac ze dzieci cos broja:dry:

hana tak czy siak po ptakach bo juz jem mimo ze pekam:sorry2:

martucha zal im kasy na takie miejsca.
ale jak maja jedno okienko na poczcie czynne, to neich sobie odpuszcza uwagi.
a to jednyna poczta na centrum, do tych mniejszych trzeba kawalek dojechac.

dobra ja uciekam spac

dobranoc

Ostatnia edycja:
dobry wieczór lasencje. Piszę tu aby wam powiedzieć, że ja to Kazika troszkę rozumiem. Nikt go w kraju nie chciał to sobie pojechał, a tam czekała na niego młoda utalentowana poetka (z wystającą metką). Jeśli chodzi o mój typ kobiecej urody, to hmm... lubię blondynki :P - nie muszą być głupie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry