reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej wszystkim. :-D

Pomalowane! :-D Jeszcze tylko kuchnia,ale to może jakoś w tygodniu - myślę o takim cytrynkowym kolorku. :-D
Pokój wyszedł suuuuper! :-) :-) :-) Chociaż strasznie się bałam rano oglądnąć ściany,czy czasami ta zielona farba nie przebiła,ale całe szczęście nie - zdolny ten mój G. . :-D
Puchatek chwilowo musiał zniknąć ze ściany,ale niedługo znowu u Nas zagości. :-p ;-)

Majuś,powiedz mi,proszę,jak robisz te wisienki? :-) :-D

reklama
A tak w ogóle,Kobietki (te duże i te małe ;-) ):

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,
Z OKAZJI ŚWIĘTA NASZEGO!!!

:-) :-) :-)

tulipany.jpg

Agutka to trzeba sobie cos zjesc:)
ja tez mam @, i juz normalnie jestem slaba przez to,chyba wizyta u gina mnie nie minie. ale zostawie sobie to na czas kiedy mama juz bedzie w domu

Dobry wieczor,widze ze jeszcze nie spicie,ja jednak troche was zaniedbuje,ale wakacje nie wypalily jak narazie,maly zalapal rotawirusa i sie meczy biedak a ja razem z nim:-(wdodatku nie moze sie zaklimatyzowac w polsce i chyba bede musiala szybko wracac:-(ach normalnie mam zalamke:no:

Niunia,zdrówka dla synka!

Ola,właśnie byłam poszperać w szafce,ale nic nie przypadło mi do gustu. :dry: Wybredna jakaś jestem. :sorry2:

Chyba zaraz połknę tabletki przeciwbólowe na ten głupi brzuch i pójdę nyny,bo jakaś taka wypompowana jestem. :baffled:

reklama
Kurcze... Moja Córcia jutro kończy 2,5 Roczku. :-D A jeszcze niedawno obchodziła swoje 2. Urodzinki,swój Roczek,dopiero,co się urodziła... :sorry2: :-) :-D Ale ten czas leci! :tak: :tak: :tak: :-) :-D

Dobra,uciekam do wyrka. ;-)

Miłej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry