reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

e tam, ja mam i ubranka używane, i wozek, i kolyske. a co to za roznica?
dziecko i tak nie wie. a ja dostalam takie cudne rzeczy, ze az ryczalam rozczulona. gdybym chciala kupic te wszyskie rzeczy, to musialabym gruba kase wydac. i chyba szloby juz tysiacach. bez kitu

reklama
Kobietki jestem i ja
teskni mi sie za wami,
bo pracy duzo i nie ma jak wejsc na bb
obiecuje wejsc wieczorem jak ole poloze spac
a teraz mam randke
hehe szkoda,ze z żelaskiem:-D
lece juz,bo sie nagrzalo
a za godzinke wychodze z ola na plac zabaw

e tam, ja mam i ubranka używane, i wozek, i kolyske. a co to za roznica?
dziecko i tak nie wie. a ja dostalam takie cudne rzeczy, ze az ryczalam rozczulona. gdybym chciala kupic te wszyskie rzeczy, to musialabym gruba kase wydac. i chyba szloby juz tysiacach. bez kitu
Dla mnie to tez jest bez roznicy,wuzek tez odkupilam.I masz racje jak by trzeba bylo wszystko kupowac ze sklepu to szlo by to w tysiacach zloty.

Dori ja jak zaczelam 9 miesiac to ciagle mi sie wydawalo ze to juz:-Dale jak pszyszedl tan moment to wmawialam sobie ze to jeszcze nie to:szok::-D:-D.
i dalo ci cos to wmawianie sobie? bo koniec koncow urodzic trzeba.

a co do zakupow, to przeciez nigdy nie jest tak, ze ma sie juz wszystko. mnie wiecznie brakuje butow i torebek... uwielbiam torebki. na poczatku roku kupilam sobie dwie za jednym zamachem i powiedzialam wtedy do mojego exa, ze to dlatego, ze pewnie nie bede sobie mogal na to pozwolic przez nastepne kilka lat, bo bede wolala kupic cos Fądlowi. z reszta za swoje kupuje :) potem chyba mialam goraczke, bo stwierdzilam, ze torebek mam az za duzo i mi z szafy wychodza... nooo, od tego czasu kupilam jeszcze dwie :)

ja buty tez uwielbiam, tyle, ze w ciazy to sie mija z celem... kupilam jedna pare plaskich butow na poczatku (bo wczesniej biegalam na obcacha) i jedna jak sie zrobilo cieplo.... za to folgowalam sobie z torebkami... mam zapas na jakis czas...

kurde, wlasnie sobie uswiadomilam, ze ostatni raz wysoskie byty mialam na nogach na sylwestra.

Nadrobisz wysokie obcasy po porodzie:-),ja teraz nie nosze butow na wysokim obcasie na spacerze Karol jest caly czas w biegu,a ja za nim i na obcasach bym byla juz polamana.
O.K czas troche sie dotlenic upal nie jest juz tak duzy to idziemy na spacerek.
Milego pisania zycze i do wieczorka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry