Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do "Okna życia",to ja jestem ZA. Bo dla mnie jest to lepsze rozwiązanie,niż pozostawienie dziecka np. na śmietniku. :-(
Agutka jak Zuzia sobie radzila na tym rowerku??
Ale jutro na wszelki wypadek montujemy z tyłu jakiegoś kijka i wtedy będę już spokojna o tego Mojego Szaleńca,haha. 
Oj to Zuzia urzadzi sobie rowerkowy rajd:-)Ola,siodełko ma na maxa zniżone,więc szło Jej całkiem nieźle.Ale jutro na wszelki wypadek montujemy z tyłu jakiegoś kijka i wtedy będę już spokojna o tego Mojego Szaleńca,haha.
![]()
ja tam nie chcę dyskutować na ten temat. W takich przypadkach nie miałabym jakiejkolwiek litości bądź zrozumienia. Najpardziej humanitarną karą dla takich ludzi (choć wyznaję zasadę oko za oko lub tortury) to strzał w tył głowy - szybko, bezpoleśnie i tanio.
to jutro Zuzia bedzie miala super dzienOla,siodełko ma na maxa zniżone,więc szło Jej całkiem nieźle.Ale jutro na wszelki wypadek montujemy z tyłu jakiegoś kijka i wtedy będę już spokojna o tego Mojego Szaleńca,haha.
![]()

to jutro Zuzia bedzie miala super dzien
byle tylko pogoda byla super