reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc kobitki, jestem tak chora ze szok, niemogę ruszyc szyją, gardło mnie boli, smary męczą i kręgosłup:baffled: chyba mnie zawiało jak myłam okna:wściekła/y:
Natka duzo duzo,duzo zdrowka

a mi weekacd przelecial szybko
niezapowiedziana kuzynka z chlopakiem w pt i na obiedz w niedz bylo fajnie
w sobote malutkie porzadki i spacerek dlugi
no i w niedz szukanie noclegu na wakcje meczace
ale juz mam zaklepane,wysylam zaliczne chybz jutro i hip hip wakacje super
tylko musze jeszcze jeszcze poczekac do lipca
ale mam nadzieje,ze szybko zleci

czesc babeczki
kolejny dzionek mona odhaczyc:tak: ide zaraz chyba do wyrka bo ze zmiany czasu to mam jedynie dłuzsze zabawy z matem:sorry2: bo wstajemy godzine wczesniej a zamiast isc spac o 19 to zasypia o 20 i nawet zamchanie go przed snem nie dziala - On ma chyba system KERS z F1 i w ten sposób ma pawera dodatkowego:dry:

agutka - lody robisz:szok: a jak?
natka zdrówka:tak:
aga i gdzie się wybierasz nad to morze?
basia - rozumiem ze dzieciaki do skoły zaspały -a mocno? znaczy się ile?
marta - jak badania?
majus jak postępy w remonciku?

ide myju myju:confused:

hejoł:-)

majus remoncik super sprawa, na wiosne nawet male zmiany to wiecej energii:tak:;-)jak wyszlo??

natka zdrowka, wspolczuje, musisz sie nafaszerowac lekami i porzadnie wylezec, ja jeszcze nie mylam okien a juz sie boje;-)

agutka no to niezle:szok::szok: musze poczytac bo nic nie wiem o zadnej babce u was:-)a Zuzol to bankowo na motorze zasiadzie, nie dosc ze straszna samochodziara to jeszcze w rowerach zakochana:-p:-D:-D
a jak tak sie stanie to zdradze swoje barwy i zostane jej kibicką:cool2:

hana a nam ta zmiana pasuje bo Niko byl strasznie rozbity zmiana godziny tutaj a teraz mamy znow czas jak w pl:-D

a u nas lipa, przez zmiane przychodni zalatwilismy tylko rejestracje bo zgubilam stara karte i mamy czekac do 7 dni na nowa:wściekła/y::wściekła/y:
no ale jutro chce uderzyc jeszcze do starej klinici i sprobowac tam bo w sumie to tylko potrzebuje skierowanie dalej...
takze nic jeszcze nie wiemy i do tego maly zaczal mi coraz bardziej kaszlec:dry:
daje mu stodal i nasmarowalam go pantexem po kapieli, mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozkreci...

aga i gdzie się wybierasz nad to morze?
basia - rozumiem ze dzieciaki do skoły zaspały -a mocno? znaczy się ile?

Aga zapomniała napisać że wybieramy się razem nad to morze :tak:
do Karwii

jeśli chodzi o zaspanie to obudziłam się , patrzę na zagarek a tam 7.45
Paulina do szkoły na 7.30 miała a do żłobka jeździmy z sąsiadką o 7.50
obudziłam Kacpra co z tym przedszkolem czy idziemy no i chciał i w 2 min byliśmy gotowi , sąsiadkę na schodach złapałam żeby poczekała bo zaspaliśmy :-D

NATKA zdrówka :happy2:

MARTUCHA i wam zdrówka w takim razie :tak:

AGUTKA lody mniam :cool2:

TAFOJKA hop hop

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry