reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry dziewczyny.

Agutka nie odzywam sie bo jakos czasu brak.... a wieczorem to padam z mala spac.
ogolnie wszystko powoli sie sypie, wesele w sobote, moj bart dopiero jutro ma wolne.
auto glownego kierowcy sie zespulo i jest na warsztacie, ale obeicali do jutra zrobic.

do tego moj tata sie rozchorwal,wyszla mu na rece róża, i jest od poniedzialku na antybiotyku, do tego dopierow paitek okaze sie co dalej bo przewaznie z tym sie lezyw szpitalu.
ogolnie wszyscy moze sie tym zarazic.

Basiu ja mam fundzusz paltny do 17tego kazdego miesiaca.

Dzień dobry

dostałam rodzinne dziś ale funduszu nie :-(

ja mam w niedzielę komunię , pogoda do bani i nie wiadomo na jaką się szykować
nie dość że nie mam się sama w co ubrać to jeszcze moje chłopaki tez za bardzo nie maja w czym pójść :-(
chyba zaliczam kolejnego doła
nie wspomnę o prezencie , nawet nie mam pomysłu

ja juz rzeczy dla oliwi mam kompletne.
a dla siebie jade jutro gorset kupic, mam ostatni dzien.

Basiu u nas w urzedzie jest rozpisane kiedy wypalcaja fundusz. choc czasem i takw czesniej placa.

a ja w pracy jeszcze 35 siedzę :-( juz bym sobie z chęcią poszła.

Ollka - ja tez ostatnio gdybym tylko mogła to bym o 20 chodziła spać a najlepiej zaraz po pracy pospać sobie tak do 19-tej i o 21 znów iść lulać :-)
Jakoś mi nie idzie :-(

a ja najchętniej chodziła bym spać w porach spania małego, tak po 12 po południu i po 20 wieczorem, ale jak on śpi jest najwięcej do zrobienia:happy2:

reklama
Dzien dobry:-)
Mnie tez troche nie bylo,ale zyje:-D,u mnie tez jakby doba miala mniej godzin niz zwykle.Moja dorywczaa praca zajmuje mi troche czasu,to malzenstwo jest strasznie pedantyczne,nie moze byc najmniejszego chwastu w ogrodzie trawa musi byc idealnie rowno skoszona itd,ale dobrze placa to nie mam co narzekac:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry