reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

phatnas ale mi narobilas ochoty na zielona tea:-)

agutka moze akurat sie uda, trzymam mocno kciuki!!
a ty nie odpuszczaj!!!

my kiblujemy w domu, mlody ma kaszel caly czas a zimno u nas wiec nie ryzykujemy..nuda jak nie wiem co, lece za jakis obiad sie brac.
a w ogole to juz pojutrze moja mamuska do nas przylatuje-juz nie moge sie doczekac:-)

reklama
Marta,no odpuszczać to ja nie mam zamiaru. :no: :-) Kurde,mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała się odwoływać... Ale normalnie mnie to rano aż z równowagi wyprowadziło... :-( :zawstydzona/y:
Zdrówka dla Nikiego! :tak:

Dzien dobry:-)
Olka,problem to zaden no i najwazniejsze jest to ze zarobie.
Dzis mam wolne to sprzatam domek i robie pranie,pogoda u nas nieciekawa bo jest zimno to mamy przymusowe siedzenie w domu.
Martucha duzo zdrowka dla Nikusia

Agutka nie dziwie sie, tez bym sie wkurzyla:no::wściekła/y::wściekła/y:
u nas sytuacja wyglada tak samo bo kolezanki starszych dzieciakow tez mialy problemy z dostaniem sie:dry:
jedna mieszka kolo mnie a jezdzi na drugi koniec miasta 25min bo tam sie mlody dostal a 2 przedszkola mamy na osiedlu:wściekła/y::wściekła/y:

ja sie pocieszam bo u nas buduja nowe wielkie przedszkole i ma byc oddane do uzytku w przyszlym roku wiec moze akurat sie zalapiemy..

teraz Niko jest strasznie zadowolony i caly czas chetnie chodzi mimo ze z niego taki maminsynek a jak po niego przychodze to nie chce wyjsc wiec wiem ze sie powinien odnalezc wsrod dzieci;-):tak:

czesc majus, kobieto pracujaca-ale ci zazdroszcze:-p

Marta,u Nas otwierają 2 nowe przedszkola jakoś we wrześniu. Tyle,że to drugi koniec miasta od Nas,no i na dodatek bez połączenia autobusowego z Nami. :wściekła/y:
Mam nadzieję,że w Naszym przedszkolu się trochę przerzedzi,bo może tam ktoś będzie miał bliżej... Zawsze to jakaś nadzieja... :sorry2:
Wiem,wiem - nadzieja matką głupich. :-p Ale każda (no prawie każda) matka dba o swoje dzieci! :-)

Majus wiem wiem czytalam:tak: no ale pewnie ze dobre i to, taka niezalezanosc fnansowo i jakas kasa zawsze sie przydadza;-)

Agutka ale to jest chore zeby dzieci musialy jezdzic na drugi koniec miasta, przeciez wiadomo ze i tak musza rano wstac:dry:dzieci z osiedla powinny miec pierwszenstwo a juz tym bardziej samotnych rodzicow-bosheee co za glupota, kiedy w Pl sie cos w koncu zmieni:confused:

ja wlasnie wstawilam sosik na obiadek, jemy z mieskiem i kluseczkami:cool2:

Agutka a kiedy ty masz teraz te badania kolejne??

ja mam ochote na jakies ciacho na deser i chyba cos wykombinuje, gorzej ze skladnikami:sorry2:

reklama
Ja jakoś mam dosyć ciast. :zawstydzona/y: :-p Poza tym trzeba przystopować z jedzeniem,żebym się w sukienkę zmieściła. :-D :-D :-D :cool2: :-p
Do neurologa idę 27 - zobaczymy,co wymyśli. :dry:

A u Was coś się ruszyło w końcu? :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry