reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Jestem na chwilkę. ;-)

Zuzia jeszcze śpi,ja już byłam szybko na zakupach,na solarku i w poszukiwaniu butów na warszawskie wesele,ale cholercia,oczywiście,nic nie znalazłam! :wściekła/y:
Całe szczęście mam jeszcze 3 tygodnie. :-D ;-)

A tak w ogóle,to cały czas pada! :wściekła/y:

Witam i ja kobietki.Ola miłej zabawy.Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze.Ciekawe kiedy ja w końcu będe mogła się zabawic.Cholewka 2 lata żałoby, a teraz operacja...przekichane!!!

Cześć,

w Łodzi pogoda też nie napawa optymizmem. Kapuśniaczek sączy się z nieba cały dzionek. Rano byłam w szkole ale tylko na jednych zajęciach, bo od 10.30 nie miał kto z Oliwią zostać :-( Po powrocie do domu o 10.30 Oliwcia poszła spać :szok::szok: zwykle to jest 14-ta a dziś to o tej porze wstała. Zaprowadziłam ją do mamy i już nie wróciłam na zajęcia. Miałam tylko wykład z socjologii gdzie i tak jakbym dotarła do szkoły to bym na niego nie poszła bo kilka osób odemnie z grupy na basen szło i mnie od rana wyciągali. Więcz oczywiście wolne popołudnie wykorzystałam na..... sprzątanie mieszkania :dry::dry::dry:
Teraz siedzę, w końcu na spokoju kawę piję o oglądam Milionerów. Ach - jeszcze solarkę zaliczyłam.
A mówiłam Wam, ze byłam u dermatologa (bo mam problem z cerą) i mi pani doktor powiedziała, że mam trądzik :sorry2: 30 lat i trądzik ech. Przepisała mi krem, który na początku wyciąga jeszcze wszystko, więc kurację zaczynam dopiero za tydzień bo P w przyszłym tygodniu ma urodziny i pewnie jakaś impreza będzie, albo w domu albo na mieście więc chcę wyglądać jak "ludź" :-) No to teraz się smażę na solarce i jaka ja ładniutka zaczynam być - hahahaha

Olla pewnie się już dobrze bawi :-):-) mam nadzieję, że jakieś fotki wstawisz co??

Ja też właśnie czekam na fotki od Olci. :-)
Dobry wieczór. :-)
Tzn. mało dobry,bo mam dziś taki humor,że bez kija nie podchodzić. :-( Wszystko mnie smuci,drażni... Masakra. :-(
Dobrze,że ten dzień już się kończy... :baffled:

Popołudniu wybrałam się z Zuzią na zakupy do centrum handlowego,bo przestało padać. :-) Kupiłam sobie kilka kosmetyków,bo wszystko za jednym razem mi się pokończyło. :wściekła/y: Zuzi zakupiłam rajstopki - białe kabaretki - będą na ślub,jak znalazł. :-D :tak: :-D
W drodze powrotnej wstąpiłyśmy do Biedronki,wzięłam pizzę z pieczarkami i właśnie ją wcinam. :dry: Z dodatkowym serem,oregano i własnej roboty sosem czosnkowym,mniam! :-D :sorry2: :zawstydzona/y: :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry