reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja też się melduję

Dziś mam kiepski humorek. Czegoś mi brakuje a może czegoś mam za dużo - hmm, pewnie i jedno i drugie.
U mnie słoneczko było tylko rano, po 8 już się ukryło za chmurkami :-(

hey

a u mnie piekna pogoda :happy2: Ola podesłać Ci troche :-p

Wczoraj zaprowadziłam Kacpra do złobka ale wróciliśmy spowrotem bo miałam nie zapłacone i nas odesłali , ciekawe jak miałam zapłacić jak książeczka była u nich bo przecież byliśmy chorzy a potem leżeliśmy w szpitalu a potem znów chorzy :dry: no a że kasy niet bo z funduszu jeszcze nie dostałam to musiałam pożyczać znów :sorry2: po tej przygodzie Kacper miał zły dzien i był bardzo niegrzeczny o mało w kosmos go nie wysłałam :-D
potem Paulina połamała Kubie łóżeczko :wściekła/y:, z Bartkiem uczyłam się matmy a Paulina historii , Bartka boli noga bo gdzieś skoczył na nią z wysoka a Paulinę boli ręka bo łamaga się wywróciła a w niedzielę ją doprawiła na rolkach i nie wiem czy nie czeka mnie wizyta u chirurga :sorry2: , jeszcze kilka wizyt i chyba sobie wyrobię kartę stałego klienta :shocked2::cool2:
a bałagan wczoraj zrobili o matko :baffled: sprzątam sprzątam i nie mogę skończyć :-D

Basiu - faktycznie dobrze, że ten wczorajszy dzień się już skończył, dla Ciebie to on nie był za miły. A Kacper dzisiaj poszedł do żłobka?? I jakiś dziwny ten żłobek, w moim starym przyjęli by dziecko i kazali kasę jak najszybciej donieść.

dzisiaj poszedł ale strasznie płakał że chce do domu :-(

może by i został ale kazały mi czekać na kierowniczke a ona się spóźniała , dzieci zdążyły zjeść śniadanie, więc zabrałam dzieciaka do domu bo już nie miał czasu czekać :sorry2:

U nas wszystko ok. Właśnie gotuję zupę na obiad i dzisiaj wieczorkiem jadę sobie na cotygodniowy masaż brzuszka, pleców, twarzy (jest bombowo).
A mam takiego leniwca, że szok:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry