reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry:)
My już na nogach, pogoda narazie zachęcająca do spacerów. Ktoś pytał o co chodzi z moim drugi suwaczkiem, odlicza on czas od kiedy jestem z (P). Dziś idziemy po pieniądze z MOPS-u...całe 48zł w tym miesiącu masakra:-(

reklama
Ja dzisiaj w pracy tylko do 12 bo chcę kupić torta na dzisiejszą imprezę i zawieźć go do knajpy w której będziemy wieczorem (chyba za dobra jestem). Wypiszę sobie dzień urlopu bo w przyszłym tyg chcę wyjść 2 godziny wcześniej i w następnym też, więc wychodzi razem cały dzień pracy :-)

Tafojka - nic nie mów o spaniu :sorry2:

Majuś - pogoda u mnie dziś w kratkę raz słoneczko raz deszczyk.

Alonqa - domyśliłam się od czego jest ten drugi suwaczek jak weszłam na wątek który założyłaś.

Witam w wyśmienitym humorku :-)

dziecię mi robi ostatnio pobudki zaraz po 5 ale grzecznie się bawi i mogę sobie jeszczedo 7 poleżeć :cool2:
a teraz śpi wiec zmykam chatkę ogarnąć :tak:

Phantas taka kobieta to skarb, mam nadzieje, że P. już to docenia :-)

U nas przed chwilką było słoneczko a teraz zachmurane, dobrze, że nasz logopeda jest bliziutko :)

Muszę się pochwalić, ze wzięłam sie za naukę jazdy ;-)
Mam 7 lat prawko a niewiele jeździłam i w końcu sama się przemogłam. Na razie jeżdżę z Tomkiem wszędzie, bo sama bym się jeszcze bała, ale już jestem bliżej celu niż dalej :tak:
Także uwaga, bo mogę być nawet jak Kubica :-D:-D:-D

Phantas to szykuje sie niezapomniana imprezka , a ja trzymam kciuki żeby ona była niezapomniana jeszcze z jednego powodu :cool2::tak: mam nadzieję że mam dobre przeczucia :tak:i życzę Ci tego ogromnie !!!!!!

czy jest jeszcze ktos kto nie ma prawka ? niedługo zostanę jedynym egzemplarzem
wszyscy śmigają a ja spaceruję :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry