reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc dziewczyny!
dzis moja mama wraca z 3 tygodniowego szkolenia, ale jestem happy:-)
zaraz jedziemy do niej zrobic pizze i jakies ciacho powitalne z malinami.

ola mam nadzieje ze oliwcia juz lepiej, w kazdym razie zdrowka dla niej, tej lekarki od "migdalkow" nie skomentuje:confused2:

agutka udanego nadmorskiego wypoczynku~! ja tez bym chciala jeszcze pojechac.kto wie kiedy bedzie pogoda ladna??

hana ale Natala juz duza dziewczynka, pamietam jak to u mnie bylo:-)
gratulacje dla niej!

phantas super miec juz taka samodzielna kobietke w domu, no i zadzwia mnie jaka jest madra na swoj wiek:tak::tak:
a co do siusiania to pewnie jak sie porwie w wir zabawy to faktycznie zapomina.

a my dostalismy zawiadomienie o wizycie w Centrum Zdrowia Dziecka na 15 wrzesnia ale narazie na jeden dzien- jakas konsultacja odnosnie leczenia itd.
no ale dobrze ze juz cos sie ruszylo chociaz:tak:

reklama
Cześć dziewczyny zdecydowałam się odejść od mojego partnera nie wiem czy któraś z Was mogłaby mi pomóc w kwestii jak napisać wniosek o alimenty itd. Ciężko mi z tym bardzo, ale wiem że z nim juz niczego nie zbuduję a męczenie siebie i dzieci też jest bez sensu.:zawstydzona/y:

dzien dobry

Agutka udanego wypoczynku:)

Phantas z Oliwci jest naprawde bystra dziewczynka, widocznie ma taki etap ze sa wazniejsze sprawy i zapomina jej sie, ale pewnie szybko minie.
Patitka26 witamy, poszukaj moze w innych tematch bedzie link do ajkiegos wniosku.
ja osobisicie na kompie nie mam samegow niosku o aliemnty.
ale na necie wiele jest na ten temat

u nas juz lepiej, kontrole przelozylysmy na poniedzialek, bylysmy na godiznke na dworze, teraz oliwka lezy i odpoczywa sobie

:-)czesc
dzis pt wieczorem wiec juz troche mam spokoju,nie mam kiedy wchodzic bo zawsze jest cos do zrobienia:-(
od srody mamy gosci:cool2:,dzis pojechala kuzynki znajoma z wymiany Yuki(Juki) japonka,bardzo mila,ale moj ang czy niemiecki nie nadaje sie do rozmowy za bardzo,dzis planuje sie wyspac ,bo spie po 6 godz
Oli wraca od pon do przedszkola,a ja mam w pon wolne fajnie pozaltwiam kilka rzeczy i znajoma przychodzi mi balejaz zrobic:-D
ide mala szykowac do mycia,bo Skubi sie skonczyl

Agutka milego wyjazdu

ale tu pustki

witam w sobotni wieczór.

P poszedł do kumpla na kawalerski, ja siedzę sama w domku. Niestety nie mogę też gdzieś się wybrać bo nie mam z kim Olisi zostawić, tak więc czeka mnie wieczór z książeczką.

reklama
Amelka już w porządku a nasze wakacje... hmm...
Zrezygnowaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedziemy od środy do soboty nad morze :)))
tak się martwiłam a wyszło i tak lepiej ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry