K
konto usuniete
Gość
czesc dziewczyny!
dzis moja mama wraca z 3 tygodniowego szkolenia, ale jestem happy:-)
zaraz jedziemy do niej zrobic pizze i jakies ciacho powitalne z malinami.
ola mam nadzieje ze oliwcia juz lepiej, w kazdym razie zdrowka dla niej, tej lekarki od "migdalkow" nie skomentuje
agutka udanego nadmorskiego wypoczynku~! ja tez bym chciala jeszcze pojechac.kto wie kiedy bedzie pogoda ladna??
hana ale Natala juz duza dziewczynka, pamietam jak to u mnie bylo:-)
gratulacje dla niej!
phantas super miec juz taka samodzielna kobietke w domu, no i zadzwia mnie jaka jest madra na swoj wiek

a co do siusiania to pewnie jak sie porwie w wir zabawy to faktycznie zapomina.
a my dostalismy zawiadomienie o wizycie w Centrum Zdrowia Dziecka na 15 wrzesnia ale narazie na jeden dzien- jakas konsultacja odnosnie leczenia itd.
no ale dobrze ze juz cos sie ruszylo chociaz
dzis moja mama wraca z 3 tygodniowego szkolenia, ale jestem happy:-)
zaraz jedziemy do niej zrobic pizze i jakies ciacho powitalne z malinami.
ola mam nadzieje ze oliwcia juz lepiej, w kazdym razie zdrowka dla niej, tej lekarki od "migdalkow" nie skomentuje

agutka udanego nadmorskiego wypoczynku~! ja tez bym chciala jeszcze pojechac.kto wie kiedy bedzie pogoda ladna??
hana ale Natala juz duza dziewczynka, pamietam jak to u mnie bylo:-)
gratulacje dla niej!
phantas super miec juz taka samodzielna kobietke w domu, no i zadzwia mnie jaka jest madra na swoj wiek

a co do siusiania to pewnie jak sie porwie w wir zabawy to faktycznie zapomina.
a my dostalismy zawiadomienie o wizycie w Centrum Zdrowia Dziecka na 15 wrzesnia ale narazie na jeden dzien- jakas konsultacja odnosnie leczenia itd.
no ale dobrze ze juz cos sie ruszylo chociaz

,dzis pojechala kuzynki znajoma z wymiany Yuki(Juki) japonka,bardzo mila,ale moj ang czy niemiecki nie nadaje sie do rozmowy za bardzo,dzis planuje sie wyspac ,bo spie po 6 godz