reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc i czołem:-)

ja mam zurek--jak nie ma natasi to zero wysiłku bo mati i tak niejadek:sorry2:

agutka - TY jesteś?------------ nic nie piszesz jak tam miesiąc miodowy?, jak się mąż spisuje:-D odezwij sie więcej niż a kuku...

ola - zdrówka dla małej
phantas - a co mówi na to oliwka?

a mi natasia wczoraj napisała z kolonii ze ma upławy:-) i starsza kolezanka jej powiedziala ze niedługo dostanie okres i że ona tez tak miała i ze dojrzewa i cyci jej rosną i ma czarne włosy na pupie:-Di ze w ogóle musze kupić jej biały stanik z zapięciem:-D
a ja jej na to zeby z dojrzewaniem poczekała do czwartku jak wróci i ze mam nadzieję ze nie ujrzę cycatej dody:-D

tafi jak się sprawy mają?
czechow, jagoda - pogłaskać brzuszki proszę

ja na razie wyglądam jakbym miała lekkie wzdęcie - na razie nie ma co pokazywać. Ale maluszek daje znać - wczoraj się objadłam kiełbasy i dziś mam zgagę.

Phantas - to może coś z układem moczowym?

ale tutaj pusto...
Aga82 zapracowana??

my dostalysmy masc u dermatologa i za tydzien kontrola.
oliwka juz spi, wiecozrem juz ladnie zjadla wiec powoli do przodu...

najwarzniejsze ze caly czas nie placze.

dobranoc

cześć

Olisia mówi że zapomina :dry::confused2:

Hana - ale ubaw mam z Natusi :-)

mężatki już z nami nie gadają :-);-)

Naprawiłam autko - ale przeboje z nim miałam :-) dobrze, że się nie denerwowałam, dałam sobie na luz i tyle :-) najważniejsze, że zrobione :-)

Ja się tylko zamelduję,że żyję. :-p A nie piszę,bo to ciągle jakieś zamieszanie poślubne jest,heheeh. ;-) No i na dodatek za pół godziny musze obudzić Zuzię,bo o 2:15 mamy pociąg do Międzyzdrojów. :-D Hana - napisałam na n-k. :cool2: ;-)

Zmykam dopić kawkę. ;-) Pozdrowionka dla wszystkich! :-)

reklama
Dzień dobry

jeszcze tylko 7 godz i 17 min i trzy dni wolnego :-) Poranek choć zimny to słoneczny więc od razu humorek jest lepszy :-) Dzisiaj Olisia sama się ubrała :-) ja jej tylko naszykowałam ubranka.
A z siusianiem - wczoraj jak mi powiedziała, że popuszcza w majteczki to dlatego że zapomina że jej się chce :dry: ale.... w przedszkolu mam dzieciom nie mówić, że ona popuszcza ale koniecznie mam powiedzieć paniom, żeby jej przypominały o siusianiu :-) dobra jest co :-):-) ach - mój kochany bąbelek :-)

Agutka - już pewnie nie przeczytasz ale i tak mimo tego: bawcie się dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry