Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale dziewczynki Wam zazdroszczę że dzieciaczki juz chodzą do przedszkola------ojjj chcialabym szybko przewinąc ten rok--------może mat zmądrzeje
ja już do pracki weszłam na psychiatryk i już mi sie odechciało
opowiadać jak dizeci w przedszkolu
i co ola = poszła oli do przedszkola? phantas - troszkę głupio u was ze panie nie idą z dziecmi do konca.. tafi - jak blizniaki? i jak zuzik?:-) marta - a TY co porabiasz? jak sie masz? główka do góry? czec how - jak się czujesz? corcia uż wie ze rodzenstwo w drodze? aga - a tY jak---mocno pracujesz? miłego wieczorku babolki
Dziewczyny - ogłaszam wszem i wobec że zaliczyłam pierwszy rok :-) dzisiaj miałam ostatni egzamin który zaliczyłam na 5 :-) i takim sposobem moja śrenia z tego roku to . . . dada ..... 4.51 :-) dobrze - może to na Was nie robić wrażenia ale moja nigdy w życiu nie przekroczyła 3.5 tak więc mam się z czego cieszyć. No i tak delikatnie trzeba oblać zakoczony rok więc popijam sobie cin-cina z arbuzem - wypasik :-) no dobrze - tyle o mnie :-)
hana - przecież dobrze wiesz, że rok szybko minie ;-) tafi - ja nie zauważyłam by martakuba reklamowała inny portal - u nas to robi?? Alonqua - długo Cię nie było Anulaws - nie wiem co Ci powiedzieć - może to wykorzystać a wszystko zależy od humoru sędziego
Phantas ja też musiałam uważniej spojrzeć - inne forum jest w stopce.
Hana - pewnie że mała wie. Zakupiliśmy taką fajną książeczkę gdzie pokazane jest wszystko (no prawie) i któregoś dnia "zabiła" panią w przedszkolu wyjaśniając jak działa pępowina.
czesc Wszystkim
Oli spi,a ja latam z miotla;-)musze pozamiatac
kuchnia ogarnieta,zostala mi tylko lazienka
Hania sama wiesz,zawsze jest cos do zrobienia
Phantas gratulacje,super srednia dostaniesz stypedium naukowe
ide dalej,bo rodzice za pol godziny z popoludniuwek beda sie schodzic do domu i chce aby bylo na cacy