• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc ja jestem ;)miałam dzis plany na pulpeciki w soie od rana i wcziraj nie wyciagnelam miesa :/takze czeka nas jeszcze poranna wizyta w sklepie ;]phantas gratuluje zaliczonego roku, zdolna babka z ciebie z takimi ocenami ;Dtafi kciuki zacisniete :)Ola jak Oliwia??

A ja dziś mam postanowienie napisać trochę w moim licencjacie ;/
Do 26 września mam oddać już sprawdzony:zawstydzona/y: a ja prawie nic nie mam:-( więc dziś raczej nie będę tu częstym gościem:cool:

cześć dziewczęta

Kawa już prawie skończona - teraz luzik - tzn nie stresuję się żadnym egzaminem aż do stycznia :-):-):-)

hana - ja też nic nie zauważyłam - ale może źle patrzę :-)

Dopisek zniknął - zresztą nie widzę powodu do szumu.

Alanqa powodzenia z pisaniem licencjata :-)

A u nas już ostatni dzień remontu - niestety okazało się że stan terakoty na balkonie woła o pomstą do nieba i trzeba ją również wymienić - więc przyjdzie kolega naszego Pana od remontu i znowu 2 dni kucia, klejenia itp itd.

reklama
Wiem że to już ostatnie 2 dni ale z remontu 2 tygodniowego zrobiły się 4 i pół tygodnia - wszystko jest brudne - sama wiesz bo sama kilka rzeczy robiłaś - wszystko jest zakurzone, nic nie jest na swoim miejscu, sama myśl o sprzątaniu skręca mi wątrobę. Ale rzeczywiście muszę myśleć że to tylko 2 dni.

Macie może jakiś pomysł jak powiedzieć dziecku że już nie wróci do starego przedszkola bo chodzi już do innego. Gabi jest bardzo zadowolona ale zaczyna pytać kiedy wróci do starego i wiem że jeśli jej powiem to będzie płacz i zgrzytanie zębami i do tego jeszcze nie pożegnała się z Panią - normalnie nie wiem jak to zrobić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry