reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Bry....

Ja mam zebranie 10 i już mam następną rzecz do dyskusji - okazało się że dyrekcja (sama bez uzgodnienia) stwierdziła że nie ma potrzeby by gimnastyka była 2 razy w tygodniu (będzie jeden raz) a angielskiego w ogóle nie będzie (a miała być raz). Normalnie z tylu rzeczy już zrezygnowali że mnie lekko trzepie. Co najciekawsze te przedszkole należy do najlepszych (w pierwszej dwójce) przedszkoli na ochocie.:eek:

reklama
czesc i tutaj:-)

my juz teraz w domku, zjedlismy pierogi ze szpinakiem i mlody poszedl na drzemke a ja czekam na serwisanta od domofonu i tv bo nie dzialaja:confused2:

zdrowka dla Oliwiera i Oliwci:tak::tak:

phantas twoja Olisia mnie powalila na lopatki:-D tak jak mistrz drugiego planu:-D:-D

zmykam ogarnac chatke poki mam chwile:happy:

reklama
jestescie bossskie:laugh2:
tafi a po co patrzysz na zelazko- schowaj je do szafy albo pod łózko---hehe- zazyczyłam sobie szafe z lustami w największym pierdolniku w domu --- i tam chowam prasowanie- a jak patrze na zelazko to widze pustą deskę:laugh2:

phantas - sama sobie masażyk:sorry:----- gdzie Ci faceciiiiiiiiii--- moj tez juz spi...
marta - zapodawaj martini - ja isę podłącze--- mam jeszcze jakby co wiśniówkę - tez fajnie isę pije:-p

nic tylko m jak miłość zostało:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry