reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
proszę bardzo martini dla wszystkich chetnych;-)

tafi a to dobre:-D:-D chyba tez zaczne uwazac:-D:sorry:

ja ogladam 3 odcinki gotowych takze zajecie mam a i zelazko schowane haha;-)
najgorzej ze przez to mam syf w szafkach bo wszystko wrzucam i dwa razy wiecej roboty:dry:

hana moja wisniowka bedzie dobra za okolo miesiac wiec mozemy sie wziasc za twoja jak martini sie skonczy:-p

hana moja wisniowka bedzie dobra za okolo miesiac wiec mozemy sie wziasc za twoja jak martini sie skonczy:-p
eeeeeeeeee to nasza będzie gotowa na boze narodzenie ---ale mam jeszcze kupną nie spitą do końca:-p

aga - moj tatko robi pyszne ale przepisu nie znam-- on juz metodą prób i błędów rózne przepisiki sprawdzał:-p

zaraz chyba idę lulu

mati ostatnio nie daje sobie pieluchy na noc załadać...normalnie dorósł mi mężczyzna:laugh2:

marta - a jak niko---odpieluchowany całkowicie?

głodna jestem ale postanowilam nie obzerac sie na noc bo muszę zrzucić 2-3 kg--- tylko cholirka - troszku mi ciężko:eek: pewnie przez piguły---ale czuje się jak kulka a brzuch to mi czasami wysadzi jak w 4 m-cu ciąży:szok:

aga ja gofry robilam jakies z neta ale wyszly takie sobie:sorry:
jak znajdziesz fajny przepis to poprosze:tak:

hana niko odpieluchowany od razu zostal na dzien i na noc w ciagu 4 dni, az mi sie wierzyc nie chcialo bo to bylo jakos tydzien przed zlamaniem i szpitalem i myslalam ze wszystko na marne a on nawet w szpitalu w nocy wolal:cool2:
takze pampersy juz odstawione na dobre:-)mysle ze u niego poprostu musial nadejsc ten czas bo wczesniejsze proby jakos nie szly:sorry:
a teraz przez te 3 miechy to zdarzylo mu sie tylko dwa razy zsiusiac w nocy ale kupilam te podklady i w razie czego ma zeby nowego materaca nie osikal;-)

a ja tak wpadam pomiedzy jednym odcinkiem a drugim:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry