Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wpisujesz siebie i dziecko,to ze mieszkasz z rodzicami nie ma znaczenie,jestes dorosla wiec twoja rodzina ty i dziecko,przeciez jakbys miala meza i mieszkalibyscie z rodzicami to gospodarstwo domowe bylibyscie wy i dziecko,a nie wy i dziecko i rodzice czy tescieWitam!
Mam do Was pytanie, otoz jak to jest z gospodarstwem domowym. jak wy to zalatwilyscie w opiece spolecznej by figurowac jako osoba samotnie gospodarujaca czy prowadzaca jednoosobowe gospodarstwo domowe jesli ja mieszkam z rodzicami i rodzenstwem w jednym mieszkaniiu? mieszkam z nimi to fakt ale nie gotuje np wspolnie z nimi.
nie chce sie rozpisywac jaka jest moja sytuacja bo to malo istotne dla Was. ale czy to sie da zalatwic w opiece czy jest to jakos uregulowane w jakiejs ustawie tj. definicja gospodarstwa domowego?
podzielcie sie ze mna swoim doswiadczeniem. dziekuje

szkoda tylko że tego angielskiego nie ma bo to faktycznie teraz wszędzie, pranie raz kiedyś możesz wyprać a dieta was nie dotyczy...

najgorzej że jestem uziemniona w domu na 1,5 h
) a teraz wcinam ciasto snikersa bo kumpela co przyjechała z mężem żeby mi podłączył pralke przywiozła i nie wytrzymałam
przecież adekwatnie to wydatków to jest tak niewiele...kiedy w końcu w Pl coś się zmieni...