reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam dziewczyny

ja wpracy juz jestem

Mikus co do widzen to powiedz mu jasno i wyraznie ze corka jest za mala na to zeby ja zabiral. nich tnawaze zia lpeszy kontakt to jak bdzie wieksza to takie zabieranie to juz cos innego.
dzieckow tym wieku powinno byc przy mamie.
co do alimentow to moze daj mu szanse, niech placi sam, co do kwoty mozesz sie znim dogadac, ale niech ci da na pismie to ze bedzie placil, ile i do kiedy. wtedy bedziesz pewneijsza. jak sie nie wywiaze pojdziesz do sadu

reklama
Witam wszystkich:)
Dziewczyny mam ostatnio taki mały problem, Michał nie chce jeść kaszy...już nie wiem co mam robić mam dość namawiania, proszenie i w ogóle całej tej szopki ;-/ a on ciągle tylko że nie chce i nie lubi kaszy, odwraca się albo kładzie, albo zatyka buzie rękami...
Jak myślicie kiedy można dziecku odstawić kasze?

Witam wszystkich:)
Dziewczyny mam ostatnio taki mały problem, Michał nie chce jeść kaszy...już nie wiem co mam robić mam dość namawiania, proszenie i w ogóle całej tej szopki ;-/ a on ciągle tylko że nie chce i nie lubi kaszy, odwraca się albo kładzie, albo zatyka buzie rękami...
Jak myślicie kiedy można dziecku odstawić kasze?

Przejadł się może - daj sobie na razie spokój. Albo spróbuj z innym rodzajem kaszy albo pomieszaj ją z czymś innym

Witajcie .
MIKUS u ciebie to jest troche inaczej bo Marysia jest malutka.Ja bym takiego malutkiego dziecka tez na Twoim miejscu nie dala.U mnie to inna sytuacja .

Dzis dzien w domu spedzony.Bylam niedawno na rowerku z mala .Teraz jakos sie chmurzy wiec siedzimy w domu.Jakos dzis zmeczona i bez humorku wiekszego jestem.

Ja tez sugeruje dac mu narazie spokoj. w mojej rodzinie trafialy sie rozne dzieci: jedne wcinaly tylko i wylacznie kasze i to dlugo, a inne juz po roczku nie chcialy i juz. wiadomo, ze dobrze jest, zeby te mleczne posilki utrzymywac jak najdluzej, ale teraz jest tyle mozliwosci zamienienia tego, ze na pewno dasz rade.

Ja tez sugeruje dac mu narazie spokoj. w mojej rodzinie trafialy sie rozne dzieci: jedne wcinaly tylko i wylacznie kasze i to dlugo, a inne juz po roczku nie chcialy i juz. wiadomo, ze dobrze jest, zeby te mleczne posilki utrzymywac jak najdluzej, ale teraz jest tyle mozliwosci zamienienia tego, ze na pewno dasz rade.

Gabi tak miała z marchewką - pod każdą postacią jadła aż jej się uszy trzęsły. Tak mniej więcej do 2 roku życia później nastąpiła zmiana o 180 stopni. Marchew wróciła do łask jakiś miesiąc temu --- nie zmuszałam jej bo albo w zupie ją przemyciłam albo jadła i je tyle innych różnych warzyw i owoców że stwierdziłam że nie ma o co kruszyć kopii.

Mikus - najlepiej jak byś miała na piśmie,że będzie płacił. Żebyś miała pewność, że co miesiąc pieniądzę na koncie będą.

Alonqa - duży chłop i powiedział, że na kaszę to on za duży :). Wydaje mi się, że jak w tym wieku nie będzie jadł kaszy tragedii nie będzie.

Czechow - jak skóra ?? zmiany są??

Sliwka - jak Wasze zdrowie?

Dorota - super, że mała urosła. U mnie kuzyn brał hormon wzrostu i teraz wysoki jest :) ja mam 168 a on jest wyższy ode mnie.

U nas lepiej, krwawienie po lekach mniejsze. M już wrócił :) w niedziele byłam na roczku Maćka kuzynki ;) zjadłam obiadek, torta, sympatycznie było.
i odliczam czas do weekednu.... bo cały spędzamy z M :D

Miłego dnia

Są zmiany i to coraz większe - 4 kosmetyki wypróbowałam już, wczoraj kupiłam następny i tfu tfu zmiany stają się bledsze, niestety pojawiają się w nowych miejscach - już sama nie wiem co robić, niedługo będzie już cała w tym badziewiu... nie wiem jak jeszcze jej pomóc... w czwartek mam pediatrę może coś jeszcze podpowie...jutro idę do nefrologa bo mam beznadziejne wyniki, sypie się normalnie się sypie.

Chyba cos ominęłam jakie krwawienie? chyba mnie alzheimer dopada.

czechow - miałam okres miesiąc ponad poszłam do ginekologa dał mi cerazete (antyki) które można brać przy karmieniu. tylko po nich dostałam krwotokku ;/ musiałam odstawić maćka od cyca :( dali leki na zanik mleka i krwawienia.

a dlaczego nie idziesz do dermatologa?

reklama
czechow - miałam okres miesiąc ponad poszłam do ginekologa dał mi cerazete (antyki) które można brać przy karmieniu. tylko po nich dostałam krwotokku ;/ musiałam odstawić maćka od cyca :( dali leki na zanik mleka i krwawienia.

a dlaczego nie idziesz do dermatologa?

Aaa czyli jeszcze nie tak źle ze mną spamiętałam że coś takiego było tylko nie skojarzyłam z osobą.

Pediatra do którego sie wybieram jest jednocześnie dermatologiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry