Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ocieplanych spodni mam 2 pary, na poczatek wystarczy ale mloda wyskoczyla miz wszytkich jeansow, same dresy zostaly.
Witam.Czytając o tym psie przypomniała mi się historia z Julą nad morzem.Kupiłam jej w Lidlu paczke skarpetek- takie śliczniutkie z koroneczkami.Wieczorkiem Jula zasneła,a my siedzieliśmy pod domkiem przy grilu.W pewnym momencie otworzyły się drzwi i Julka wyłazi na czworaka.Na nogach i rękach skarpetki,na glowie opaska a pod nią wiszą 2 skarpetki niczym uszy i w majtki wsadzona skarpetka zamiast ogona.Tak przebrała się za psa i łaziła na bosaka- wiadomo 2 pary skarpet- można powiedzieć nie chodzonych wylądowały w koszu bo dziury wyskoczyły na wylot....
A tak na serio jeżeli chodzi o zakupy dla Juli to narazie nic nie kupuję bo ona szybko rośnie więc do zimy zdążę z zakupami,a po drugie to ona ma już tyle ciuchów,że nie zdąży ich znosić.Czechow wkrótce wyśle paczuszke- bo znowu będe robiła remanent w Julki szafkach,ale to dopiero po powrocie z Niemiec.Musze powyciągać i posegregować jesienne rzeczy.Mam chyba z 5 kurtek,a na dodatek Aga przywiozła jej teraz kolejną tylko,że taką wiatrówke- przyda się do przedszkola.