• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Proszę bardzo :-)

kawawhite.jpg

reklama
Dobrze - nawet bardzo dobrze - przedwczoraj jak po nią przyszłam to nie chciała wyjść - siedziałam na dole jakieś 20 minut a i tak prawie siłą ją musiałam wyciągać.... Tylko jakiś katar przywlokła więc sezon chorobowy czas już zacząć.

A jak tam twoja pociecha?

To świetnie tylko pozazdrościć takiej chęci do przedszkola:-)

U nas Michał nadal chory;-( katar i biegunka, ale powoli się kuruje, szkoda mi bo ostatnio u nas słońce a on w domu siedzi;-(

U lala Czechow nie wiedziałam, zę takie cudeńka tworzysz:-)

A pewnie najpierw w google - zdjęcia kawa - później wklejam linka i strugam wielce zdolną :-)

To świetnie tylko pozazdrościć takiej chęci do przedszkola:-)

U nas Michał nadal chory;-( katar i biegunka, ale powoli się kuruje, szkoda mi bo ostatnio u nas słońce a on w domu siedzi;-(

Mam nadzieję że już niedługo wyzdrowieje i będziecie mogli korzystać ze słońca.

witam i ja
kawa wypita.
od kilku dni boli mnie glowa, za cholere nic nei pomaga, bol nasila sie jak np wstaje.
u nas dzis leje deszcze... kilka dni bez deszczu tozdecydowanie za duzo....

alonga duzo duzo zdrowka dla malego

reklama
wlasnei mierzylam cisnienienie i jestw normie.

wlasnie zastanawiam sie nad tabletkami anty, zmienialam bo zatrzymal mi sie okres... jestemw polowie pierwszego opakowania nowych tabletek i od kilku dni sa te bole.
Alonga chyba masz racje bo bol potrafi obudzic nawet w nocy i jest koszmarny, chyba znow czeka mnie wycieczka do gina...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry