reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marta mam nadzieje ze sie trzymasz... kurde strasznie niesprawiedliwe to wszytko jest...

devil twoj syn to sie ma fajnie:))

a faktycznie syngaturki by sie przydaly, devil tobie tez:)

reklama
hej
martusia przykre sa takie rocznice,a co bys chciala zmienic???

a ja o 13.45 mam zaliczenie, juz nic nie wiem z tej mojej polowy co sie uczylam,denerwuje sie jak diabli
mam dosc tych studow,po co ja sie zapisywalam,aby kasy mniej miec i wiecej nerwow,
to jest w tym semestrze najlatwiejszy przedmiot,
a ja mam pustke w glowie,a nast jeszcze gorsze,a ja jeszcze nad nimi nie usiadlam,
czesem ryczec mi sie chce,ze nie mam czasu i sily na nauke,a jeszcze obowiazki w domu i mloda,
wczoraj ogarnelam chate,bo przez te zalicz to wolam nad ksiazka niz sprzatac,

A no niestety życie wogóle nie jest sprawiedliwe. Jedni mają szczęścia tyle że oknami z domu wychodzi a drudzy nie mają jego wcale :(. No trudno. tak to juz jest. Co do sygnaturki to może zrobie w najbliższym czasie. :)

devil spokojnie:) my czekamy na relacje ze splywu.

devil co do samotnych w ciazy u nichc zesto tak grzmi juz raz za kare mialy zawieszony watek.

a my dzis bylysmy na rynku z moja kolezanka,, posiedzialysmy, mloda szybko znalazla kolezanke i kolege a my pogadalysmy:)

Masz rację yenna1 jakieś tipsy by sie przydały w domu ....

Już mam pierwsze wiadomości :))) Od 10 rano nie odbierali telefonu, ale okazało się, że ratownik zabezpieczył telefony w jakimś worku wodoszczelnym :))) szok ! O o terminie konca imprezy nie mogłem nic wiedzieć, bo takich rzeczy się z reguły nie planuje ....

Misiek wrócił z dziadkiem taksówką do domu, tylko po to by sie przebrać. Byli cali mokrzy :))) misiek tak poganiał dziadka, że nie zdążyli nic opowiedzieć - nawet nie dał mu zjeść w biegu bułki. I jeszcze rowerami pojechali tam, bo zakonczenie imprezy - ognisko kiełbaski i takie tam ... Dobrze, że mama zatelefonowała i mi to powiedziała bo byłem bliski zawału. Jak tylko wrącą pojadę po łobuza.
Najważniejsze, że szczesliwy. Musi być szcześliwy skoro tak pogania dziadka ... Jeju skąd w nich tyle energii :)))

Chwilowo nie zaglądam do do samotnych w ciazy, bo tam padły ostre słowa. Podoba mi się tam, ale poczekam az opadnie temperatura.
Tym razem swoje zdanie wyraziłem w myslach. Mi to wystarczy ...

coś drgnęło byłam wkońcu na 2 rozmowach o pracę oczywiście jak nic się nie dzieje to nic a jak zaczyna naraz, niby na luzie rozmowy ale po tych 2 dniach byłam przemęczona, ciekawe czy będzie odzew???Nienawidzę rozmów o pracę nie jestem kokietką i nie bardzo potrafię się "sprzedać" :-(
Mozi i jak po zaliczeniu? pustka przed egzaminami to chyba naturalny stan :-)

a jeśli chodzi o takie zamieszanie jak z e-coli co jakiś czas się przyda zaczynają bardziej pilnować jakości produkcji :-)

reklama
devil super ze syn tak zadowolony:)

jaimis super ze byly rozmowy, moze i praca bedzie:) oby...

ta panika z e-coli dopilnuje troche pozadku, ale ja np wyjazdu sie nie boje, w okolicy mojej mamy nie ma wogole zadnych przypadkow, wiec nie ma sie czym martwic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry