Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
devil ja sprawdzalam oferty i wiem jak to wyglada cenowo... moze za rok sie zdecydujemy, narazei tutaj tez jestesmy w gorach i mloda jest mega zadowolona...
Sam pomysł przyda Ci sie ollka22 w przyszłości jak oliwka podrosnie i sama bedzie mogla jechac. Widziałem tam 6-7-8 letnie maluchy.
A jak nie to może innym rodzicom sie przyda info o takich mozliwosciach.
devil w sanatorium dzieci oga zostac same od 7 r zycia, inaczej musi byc opiekun...
mojej malej ogolnie bardzo sluzy gorskie powietrze, zreszta sama rabke tez mamy bliziutko wiec moze w sierpniu chociaz na weekend skoczymy...
Kurde faaaaajnie tam jest )) .... tymi wywijasami wjechałem 700 m ppm. Aż w uszach trzeszczało. Piękne widoki z góry. Przejechałem też przez samo miasteczko ... drożyzna i wiele, wiele drobnych sklepów ... ale wiadomo ... miejscowość uzdrowiskowa.
Ja sądziłem że widziałem tam młodsze dzieci, ale może faktycznie od 7 roku ... W każdym razie misiek się zaklimatyzował w pełni ... już mu nie przeszkadza niedomowa kuchnia
Witaj gosiak1910 miło Cie tu powitać i życzę udanych rozmów abyś została tu na dłużej
Ja niestety nie z Łodzi no ale myślę że ktoś się z Twoich okolic znajdzie
kurczaki wczoraj pierwszy raz złapałam kapcia podczas jazdy, na szczęście ten grat nie ma tupnięcia, bo jechałam drogą szybkiego ruchu i tylko 100, a zapas jakiś żle dobrany bo trząchało samochodem jak bryczką na bezdrożach :-)
A na mój samochód ciągle czekam 10 miesiąc go robi :-( ollka22 jak tam imprezka? a znasz niemiecki? martunia415 skąd ty kobito masz tyle siły, 3 prace? gosiak1910 witaj
Martunia - do czasu, do czasu. ja tak samo.. praca (jedna ale ciągle siedzenie po godzinach, papiery do domu), syn i do tego studia w weekendy (rachunkowość - trochę nauki jest) i dawałam tak radę od września.. a teraz jestem co chwilę chora, osłabiona i ledwo zipie.. pije kawę, za kawę i red bule (ok 15 już na mnie kawa przestaje działać) i ledwo daje radę.