Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. teraz sprzątanko, obiadek, a potem jedziemy razem na shopping :-). trzeba kupić kurtkę przejściową, bo teraz szybko zrobi się cieplej. pozdrawiam weekendowo!cześć madziunia8. najważniejsze, że już jesteście na dobrej drodze do tego, żeby być mega szczęśliweWitajcie mamuskipojawiłam i zniknęłam postanawiam poprawę :-)
Cos o nas...
jestem mama 18 miesięcznej, najcudowniejszej dziewczynki na świecie pracujaca na dwa etaty- naszczescie, od jakiegoś czasu bez pana taty. Niestety w okresie szarpaniny owszystko o co tylko można, ale to juz nie z mojego wyboru. Rozstanie wyszło nam na dobre przede wszystkim dziecko ma w tej chwili ojca, a o to cały czas walczyłam z własnej głupoty. Pan tata nie miał ochoty z nami być od czasu pojawienia się małej w brzuchu a ja głupia naiwna utrzymywalam związek na siłe. Teraz zamierzam odbudowac życie na nowo z moim bejbikiem i jest mi z tym ogromnie dobrze.
swierzo upieczonym mamusiom gratulacje! Dla walczących siły! A teraz zmykam ogarnąć mieszkanki buziaki dziewczyny i do uslyszenia:-)
Mam nadzieje ze obie jakoś przez to przebrniemy, a mała nie da tacie pospac...;-)I skończy się na tym jednym razie
Ja jeszcze narazie nie dam rady wychodzić, ale mam nadzieję, że po niedzieli już mi się uda. Poza tym cały czas siedze u rodziców i momentami widzę, że już im też jest ciężko, zwłaszcza mamie, bo na początku po zabiegu nawet wstawała w nocy do małego
Narazie moje jedyne wyjścia to na zmianę opatrunku i to lecę jak dzikus;-)
szok poprostu!
Z resztą tatuś nie lepszy. Coś czuję, że z czasem zupełnie urwie kontakty z dzieckiem, ale mi to akurat na rękę, bo będę miała mniej stresów przez niego.zakupy raczej mało udane. dojechaliśmy do centrum handlowego, weszliśmy do smyka i młody od razu zaczął narzekać na ból brzucha. wyszłam z nim na świeże powietrze i od razu zwymiotowałdzien dobry
sliwka jak zakupy??
my tez bylysmy na placu zabaw, super bylo, mala poszalala, slonko super swiecilo
madziunia napewno noc bedzie trudna ale dacie rade![]()
. i na tym zakupy się skończyły, bo szybko wróciliśmy do domu. teraz leży i popija miętę. nie wiem, chyba coś mu zaszkodziło, bo temperatury nie ma i już nie wymiotuje. tak czy siak, nie kupiłam nic, tylko mama kupiła kolczyki. tak to jest z tymi tatusiami i dziadkami, odzywają się i interesują tylko wtedy, kiedy im jest wygodnieDzisiaj tatuś Filipka mnie rozwalił poprostu. Mówi do mnie, że dziadkowie chcą zobaczyć małego. ja mu na to, że nie dam go samego, a mi osobiście nie widzi sie do nich jechać. Jakoś od kiedy się wyniósł to nikt sie mną nie interesuje, a dobrze wiedzą, że w tamtym tygodniu miałam zabieg i nawet nikt nie zadzwoni zapytać jak sobie radzę, a tak to kochani dziadkowieszok poprostu!
Z resztą tatuś nie lepszy. Coś czuję, że z czasem zupełnie urwie kontakty z dzieckiem, ale mi to akurat na rękę, bo będę miała mniej stresów przez niego.![]()
.niestety zgdzam sie z tym.tak to jest z tymi tatusiami i dziadkami, odzywają się i interesują tylko wtedy, kiedy im jest wygodnie.