reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej, nie mam czasu podczytywac,moze jak wroce z zakupow,bo sie zbieramy

na polu super, wczoraj moja jak wrocila z plac zabaw sama sie zwiela za odrabianie,a ma az 9 dni wolnego,ale jej dobrze
ja jeszcze ide w poniedzialek,a pozniej wolne,bo nie mam co zrobic z mloda w sr,a od czw mam gosci:-D

mysle gdzie tu jakis wypad zrobic tak ladnie,moze mamy niedaleko park doswiadczen na swiezym powietrzu popoludniu

MILEGO WEEKANDU

reklama
u nas też upał, siedzę w pracy, próbowałam włączyć klimę ale to cholerstwo zaczęło zionąć gorącym powietrzem:szok::eek::baffled: coś się popierdykało

ja razu jednego będąc w ciąży złozyłam skargę do NFZ-u, na lekarza POZ:tak:, do ginka chodziłam prywatnie ale jak miałam robić badanie moczu 2 tyg przed terminem kazał mi iść do swojego POZ-towca,żeby mi dała skierowanie-grzecznie poprosiłam o skierowanie a ta na mnie z pyskiem ,że "jak was stać na prywtnego lekarza, to płaćcie sobie za badania":szok::no:
łożesz ty piż*** jedna, dostałam takich nerwów, powiedziałam jej że jej nic do tego do jakiego lekarza chodzę i gdzie, płacę składki i to nie małe i skerowanie mi się należy:wściekła/y::wściekła/y:
w efekcie dostałam zaproszenie na darmowe badania do przychodni:-D:-D

Mozi, ja się nie przejmuję tym,że ona nie je, bo nigdy dużo nie jadła ale szlag mnie trafia, bo ma tak okrojony i monotonny jadłospis:dry::no2:,ze szok, a wiadomo kazdy chce jak najlepiej dla swojego dziecka:tak:

Aga i dobrze zrobilas,ze napisalas skarge
moja niby wszystko zje,ale w praktyce to roznie bywa

a my zakupy zrobione, nadprogramowo kupilam mlodej rozowe jaens rorki i tuniczke zaplacilam na placu 75 zl
ja sobie poltora miesiaca temu kupilam za 50 zl,a mlodej dzis za 45, tylko ja pochodze w nich 2,3 lata,a mloda wyrosnie na jesieni, musze jej kupic jeszcze kurteczke wiosenno-letnia, bo jak rano wychodzi do szkoly to jest chlodno,ale to w pon pojdziemy do dyskontu

my juz po badankach :tak: moje dzieciatko jest prawie zdrowiutkie troszke to serduszko sie tam nie domyka ale to sie samo naprawi :tak: wazy 1700g :-D wielki chlop pomimo tego ze ma pepowine tylko 2 naczyniowa i powinien byc duzo mniejszy to rosnie prawidlowo:-D jest przesliczny a no i pan doktor powiedzial ze ma duuuzy "interes" :-D:-D:-D mmmm juz nie moge sie go doczekac :tak::tak:

witam wieczrem
oliwia spi, ja padnieta jestem... ogarniam wszystko i szykuje na jutro

caly dzien spedzilysmy na d woda, opalilysmy sie:) poplywalysmy na rowerku super bylo

raczkowa super zre wszystko ok:tak:

Raczkowa cieszę sie ze badania wyszły dobrze. Oglądałaś dzidziusia w 4d? Co to znaczy ze pępowina 2-naczyniowa?

A u mnie dziisiaj dzien zapowiadał sie bardzo miło.. byłam na 3cich urodzinkach bratnka. I wszystko byłoby pieknie ładnie gdyby nie to ze w trakcie przekazano mi wiadomosc ze.... moj dawca wyjechał za granice. Zostawił wszystko łącznie z telefonem. Pewnie kiedys bedzie bronił sie tym ze chciałam spokoju to znikł. O ile wogole jeszcze kiedys sie pojawi... wielu rzeczy sie spodziewałam ale nie tego.. mam chwilowy kryzys:-(

emilka glowa do gory... uciekl od problemow jak wielu facetow... ale ja obstawiam ze wroci... faceci to mega tchorze, tak z nimi jest
i najgorsze jest to ze swoje zachowanie zwalaja na nas... chore... ale co zrobic:angry::angry:

postaraj sie nie przejmowac.

ja wstalam chora... chyba klimatyzacja mnie dobila...
do tego ramiona i dekolld mam spieczone.... normlanie mnie piecze....

znikam bo dzis znow grilujemy, trzeba korzystac poki pogoda

reklama
dziewczyny, ale szczujecie ta pogoda :tak:. u mnie dalal kurtki zimowe obowiazuja :-(. w najlepszym razie czasem mozna zalozyc wiosenna, ale na pewnie nie wczesnym rankiem i poznym wieczorem. a dzis to dodatkowo wieje wyjatkowo intensywnie - 14km/h. sasiadowi nawet tamie od anteny satelitarnej naderwalo takze od switu lomoce i mur i sasiedna antene, nawet mnie obudzilo :wściekła/y:.
ciekawe kiedy my tu bedziemy miec troszke lata. bo w zeszlym roku nawet latem lata nie bylo. a podczas mojego urlopu byla dzien w dzien sciana deszczu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry