Raczkowa ja Ciebie pocieszę że z perspektywy 1,5 rocznego dziecka już nie wydaje się istotne czy był karmniony piersią i ile czasu

dla mnie już bradzo istotne jest kiedy uda mi się odpieluchować, tak że dylematy związane z dzieckiem rosną razem z nim, a czy piersią czy butelką głównie o to chodzi żeby dziecko było najedzone

A coś nie tak z serduszkiem? ja też miałam stresa z serduszkiem małego:-( a ja np o porodzie to nie mam nic do powiedzenia nawet nei wiem co to skurcz ani jednego nie miałam ;-)
inamorate brawoooo za leżaczek ja byłam fanką leżaczka

na kręgosłu polecam plastry rozgrzewające od 1 do 3 zł naklejasz np na noc i super u mnie się sprawdziły:-)
ollka22 17 latkowi hmmmm może wyjście na miasto z 16 latką od revelki :-)

i jak lepiej te antybiotyki działają???
Aga1108 chodzę do koleżanki która ma 2 córy takie niejadki, wczoraj właśnie też żelki wciągała ;-) , i współczuję tego wymyślania i wciskania, mójemu na razie mało co nie smakuje i oby tak zostało, dziś jak robiłam sobie kanapki do pracy to mi "myszka" podjadała a robiłam z majonezem bo mi się masło skończyło i mówię mu że dzieci nie jedzą majonezu a on odpowiedział "Dobre" :-) taaaa ja pracuję w systemie obok irlandczyków a oni naszych świąt nie uznają, nie jest żle 4 mam wolny za 1 tylko co ja będę robić 3 dni w pracy w której prawie nikogo nie będzie????
i gdzie jest sprawiedliwość??

ja miałam olbrzymie brzuszysko mnie pod koniec łatwiej było przeskoczyć niż obejść