Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ollka widziałam zdjęcia, nie widać nudy :-) Twoja córa jest bardzo do Ciebie podobna :-) emilka lekko na pewno nie będzie, ale to też dużo zależy od organizmu
emilka gdzie macie dzialke??
u nas jeszcze nie pada.... grzmi i grzmi...
martttika dzieczyna podbaly sie tylko malpy... a fakt, podobne ejstesmy, choc jak byla mala to calutki tata.
działke mam w sosnowcu na klimontowie tak jaby od strony jaworzna.. u nas najpierw straszyło takim delikatnym deszczykiem a pozniej przysadziło konkretnie teraz juz nie pada.
my ostatnio cierpimy na lenistwo... niby mamy ogrodek w czeladzi ale poki co czesc przekopana a reszta stoi i blaga o zrobienie... w sumie od zeszlego roku nic nie jest na nim zrobione
jak jets pogoda nikomu sie nie chce
emilka wazne ze jest gdzie odpoczac i z dzidzia zawsze mozna jechac...
u nas jest tak ze wolimy korzystac z pogody niz w upale cos robic... wkoncu komu by sie chcialo w takie dni jak teraz bylly
marttika pewnie po porodzie czesc znajomych zniknela??
norma...
choc ja po porodzie jakos tego nie odczuwalam bo wtedy bylam jeszcze z ojcem malej wiec bylo inaczej
u mnie zawwze wiekszym problemem jest miec opieke dla malej... dobrze ze coraz starsza to w coraz wiecej miejsc chodzi ze mna