reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wystawiłam swoją kruszynę na taras i mam chwilę czasu:happy:
dziewczyny fotki będą niedługo, bo muszę dorwać osobę, która je robiła, bo ja to nie miałam do tego głowy :-)
chrzciny mieliśmy jakieś 30 km od domu (tzn. kościół) i zanim mały dojechał (a był w samym body) to aż z niego ciekło!! Dodam jeszcze, że się spóźniliśmy trochę, bo musieliśmy korek omijać i tym samym nadrabiać km i dosłownie w biegu do kościoła nakłądałam mu spodnie i koszulę, a już w zakrysti całą resztę. Byłam taka wkurzona na sytuację, że odechciało mi się szybko tego chrztu... Oczywiście jak tylko msza się zaczęła mój mały zaczął stękać i to tak, że pół kościoła się śmiało :-) Ja sama ledwo powstrzymywałam się, żeby nie wybuchnąć śmiechem! Ogólnie mały był grzeczny, słuchał księdza, rozglądał się wszędzie i wszystko go interesowało :-) Impreza w domu też udana i cieszę się, że mam to już za sobą :-)

jaimis a Te badania prenatalne to nie są refundowane dopiero dla kobiet po którymś tam roku życia? Z resztą pewnie w każdym mieście inaczej jak ze wszystkim... Ja też chodziłam prywatnie, masz rację kasy mnóstwo, ale i komfort inny i jakoś nie żałuję :-)

ollka 27 lat i siano w głowie! To ja się nie dziwię, że mnie gówniarz zostawił jak oni jeszcze na etapie "bezmyślenia" :rofl2:

reklama
martttika to się działo z tymi chrzcinami :-D od dziś nie możesz mówić ty diabełku :tak:
a z tymi badaniami to jak ja byłam w ciąży wskazaniem było skończone 35 (jeszcze nie miałam) i wskazania genetyczne/zdrowotne i coś mi tam lekarz wpisał i nikt tam specjalnie nie wczytywał się, a na badaniach było pełno młodych dziewcząt, ja wyczytałam gdzieś że przysługują i sama poprosiłam lekarza może coś się zmieniło w tym kraju ta polityka prorodzinna w takim szalonym tępie postępuje że może wszystko zabierają :-D:-D:-D przecież chcą się dobrać do tych odliczeń od podatku na dziecko :no:

martttika najwazniejsze ze impreza jednak udana, a male spoznienie to nic takiego...
ale pogoda naprawde wam dopisala:tak::tak:

marttika wiesz sa faceci ktorzy nie dorastaja... zawsze sa na etapie bezmyslenie, niezaleznie od wieku:-D

jaimis a my mamy w tym kraju polityke prorodzinno?? mi to sie wydawalo ze antyrodzinna u nas jest:angry::angry:

dzień dobry wszystkim,
a my kolejny dzien wybieramy sie na działeczke:) nie ma co sie dusic w domu w taka pogode. Dzisiaj temperatura chyba taka lajtowa bo widze jakies chmurki:tak:
udanej wyprawy do zoo, ja juz nie pamietam kiedy byłam:tak:

no a ja od kiedy jestem u rodziców to nawet na spacery nie chce mi się tyłeczka ruszyć, bo wystawiam tylko małego na taras, przejadę po podwórku parę rundek wózkiem i śpi :)

udanego dnia dziołchy!:)

a wracając do dojrzałości facetów ja znałam 21 latka co był kochającym mężem i cudownym ojcem hmmmm normalnie wyjątek jak biały tygrys.... a ja w pracy cała Polska grilluje a ja nie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry