Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja to w ciąży na plażę biegałam w takie upały i straszyłam dzieciaki wielkim brzuchem w 2 częściowym kostiumie kąpielowym ;-) 
Rozumiem, żeby to był jakiś mały ośrodek, ale ja wybrałam się do największego szpitala w województwie! Poza tym moim zdaniem to żaden dzień do świętowania... No ja zauważyłam, że coraz więcej osób pracuje pierwszego maja.
mi pomagało samo leżenie ja to wogóle całą ciążę bym mogła przespać jak wracałam do pracy coś wszamałam i spałam budziłam się coś szamałam i szłam spać
ja wogóle jestem mega śpiochem i mój synuncio ma naszczęście to po mamie. Wczoraj w nocy popłakał mi trochę nochal zapchany a on w nocy ze smokiem zasypa i bidok nos zapchany buzia zakorkowana i nie miał czym oddychać
ciekawe jak się dziś wieczorem będzie ...
Tutaj w szpitalu jak dzwoniłam to dowiedziałam sie tyle, że nie zapisują na konkretne terminy tylko trzeba przyjść się zarejestrować i czekać w kolejce. Chodziłam tam do poradni laktacyjnej to same kolejki do rejestracji mnie przerażały, a co dopiero czekanie na wizytę
Chciałabym to załatwić jeszcze przed pójściem do pracy, ale zaczynam wątpić, że mi się to uda...
i jeszcze teraz ten upal ze sie nawet wyjsc nie da zaraz zwariuje w tym domu :-