Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mialam na poczatku isc z kolezanka ale kolezanka niestety sie rozmyslila i bede chodzic sama trudno
wole isc sama niz mialbymi ex laske robic tylko bym sie wkurzala a nie milo spedzala czas
takze glowa do gory
a jak bedziesz miala ochote to mozemy razem isc 

echh przeraza mnie to wszystko bo wiem ze akurat moj ex to na glowie bedzie stawal zeby nic nie zaplacic tym bardziej ze ma juz w tym doswiadczenie bo juz jedne alimenty placi i tak to wszystko wykrecil ze placi smieszne pieniadze
a najbardziej boje sie tego ze on bedzie mial prawnika a ja bede ama bo mnie najzwyczajniej w swiecie nie stac
i co ja sama zdzialam w sadzie przeciwko niemu i jeszcze prawnikowi ktory sie na tym zna....:-(haha fajnie to zabrzmiało... musiałam to przeczytac 5 razy zeby skumac ze chodzi o łaskewole isc sama niz mialbymi ex laske robic tylko bym sie wkurzala ....:-(

, przyjść na gotowe
oj ten durny naród
; sprawdź ceny, bo kiedyś kosztowało to ok.1000 zł , bo włascicielem był Ornowski
a ja jestem za tym zeby takie rzeczy robic jak najwczesniej dziecko i tak pozniej nie pamieta a jak juz kuma co sie dzieje to dla niego wielka trauma :-(