Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jaki to wpływ ma na moją jazdę? Najwyżej na mój samochód.
jak nie tutaj to na FB 

boze w zyciu bym nie pomyslala ze dozyje takiej chwili niepelnosprawnosci 

katastrofa!!! niech sie to juz konczy 

Ha! a wiesz, że to nie Twoja wina? Tak zostałaś zaprogramowana przez wcześniejsze doświadczenia. Wybieramy partnerów wg schematów. Pora się z tego wyleczyć![]()
wczoraj po 10 poszlam z kotem do weterynarza,od razu lekarz powiedzial ze tu tylko operacja bo miala jeszcze guzy i ze je tez trzeba wyciac. Bylam przy niej jak ja usypial ,pozniej glaskalam jak jej golil brzuch. A pozniej 3 godz pod gabinetem, czekalam na kota,operacja sie udala,dostalam zastrzyki z antybiotykiem do domu,bo powiedzialam ze moge jej sama robic. Wczoraj caly dzien przespala,nosi taki kubraczek by nie lizala rany a szef ma na cala swoja dlygosc na brzuchu. W nocy zaczela sie wybudzac i chcial wychodzic z kojca a ze jeszcze ja narkoza troche trzymala to sie bardzo chwiala j nie moglam jej wypuscic to w nocy troche pomialczala ale mi sie wydaje ze nie z bolu a z tego ze ona nei lubi byc zamknieta. Dzis rano juz zjadla,napila sie i naet mruczy jak sie ja poglaskaco jakis czas troche ja wypuszczam by pochodzila,ale 10 dni ma byc w domu,za 10 dni na czesciowe sciaganie szwow i pozniej powie kiedy nastepnym razem przyjsc. Ciesze sie ze teraz bedzie juz co raz lepiej z nia.
looo matkomoja kuzynka zdawala 17 razy ponoc 13 jest gratis
uczcie sie dziewczyny
![]()

Aga1108 maść kupiona smarowanie rozpoczęte ale co widze tę malutką dłoń i ile bólu go spotkało przez nie uwagę matki to wyrzuty sumienia mnie straszniste dręczą :-( A tak jeszcze poproszę o poradę ja mam problem z hormonami głównie w okolicach @ mnie wysypuje kiedyś brałam systematycznie dianę i ona fajnie na problemy moje skórne działała ale teraz nie chcę się faszerować bez powodu jaką maść bez recepty byś poleciła?
Raczkowa 17??? twardzielka że się nie zniecheciła ;-) a jakim teraz jest kierowcą? A jak tam postanowiłaś z tą szkołą, tak patrzę na twój suwaczek i już tuż tuż :-):-):-) twoje życie się zmieni oj zmieni ale pamiętaj na lepsze :-)
martttika ja tam pojadę na daleki wschód (najdalej byłam w giżycku i zambrowie to te okolice?) i nakopię proszę mi tu nastawienie zmienić!!!! koniec świata to nie będzie jak nie zdasz ale masz mieć pozytywne myśli bo najminiejszy błąd i się zdenerwujesz i po co Ci to? Ja też kilka błędów zrobiłam na egzaminie ale się wybroniłam tak że pozytywne nastawinie i kombinuj kobito!!! Egzaminatorzy to też ludzie tylko mają mniejsze poczucie humoru
ollleńka też walczysz z prawkiem? pamiętaj najgorszy stres na egzaminie!

masakrycznie dla mnie wogole taka pogoda to udreczenie zawsze mialam niskie cisnienie i cieplo znosilam zle ale teraz to juz masakra leze jak rozjechana zaba![]()

jaimis tak ja zla jestem... mozna stwierdzic ze jezeli chodzi o oliwke to nawet bardzo wredna jezeli musze
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.
martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na naswkoncu musi byc jakas nagroda
a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka![]()
jaimis sama czekam na te zdjecia :-(kolezanka uprzedzala ze troche to potrwa zanim je obrobi bo nie zawsze ma czas po pracy albo sile ale jak tylko dostane to na pewno sie pochwalejak nie tutaj to na FB
a co do brzucha to juz jest taaaki wielki ze wlasnie dostapilam watpliwego zaszczytu zadbania o swoje klejnoty przy pomocy lusterkaboze w zyciu bym nie pomyslala ze dozyje takiej chwili niepelnosprawnosci
katastrofa!!! niech sie to juz konczy
![]()
, zobaczysz jak później będzie Ci brakować tego brzuszka
a u mnie w pracy powiedzieli że może od jutra urlop i wypowiedzenia.........:--
-( ahhh powalone z tą pracą....
Raczkowa ja też mam niskie ciśnienie i zawsze dobrze znosilam ciepło gorzej jak zimno mi jest chyba 100razy zimniej niż innym, w ciąży miałam dobre ciśnienie po znowu mam trochę niższe :-) A brzuszysko miałam naprawdę olbrzymie
Ollla wiesz co szkoła inne zasady ja byłam zadowolona z mojego instruktora a poszła do niego dziewczyna z pracy na dodatkowe godziny i wogóle była niezadowolona każdy musi na swój typ trafić jak to w życiu ;-)

...a teraz czeka w portfelu na odkurzenie
i jakoś nie mogę się do tego zabrać