reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
najgorszy przy zdawaniu jest stres:baffled: on potrafi wszystko zepsuc:baffled:
martttika powodzenia jutro, tesciki napewno masz w jednym palcu:-D
olka dobra decyzja prawko dobrze miec, to daje w jakims stopniu niezaleznosc

Aga1108 maść kupiona smarowanie rozpoczęte ale co widze tę malutką dłoń i ile bólu go spotkało przez nie uwagę matki to wyrzuty sumienia mnie straszniste dręczą :-( A tak jeszcze poproszę o poradę ja mam problem z hormonami głównie w okolicach @ mnie wysypuje kiedyś brałam systematycznie dianę i ona fajnie na problemy moje skórne działała ale teraz nie chcę się faszerować bez powodu jaką maść bez recepty byś poleciła?
Raczkowa 17??? twardzielka że się nie zniecheciła ;-) a jakim teraz jest kierowcą? A jak tam postanowiłaś z tą szkołą, tak patrzę na twój suwaczek i już tuż tuż :-):-):-) twoje życie się zmieni oj zmieni ale pamiętaj na lepsze :-)

martttika ja tam pojadę na daleki wschód (najdalej byłam w giżycku i zambrowie to te okolice?) i nakopię proszę mi tu nastawienie zmienić!!!! koniec świata to nie będzie jak nie zdasz ale masz mieć pozytywne myśli bo najminiejszy błąd i się zdenerwujesz i po co Ci to? Ja też kilka błędów zrobiłam na egzaminie ale się wybroniłam tak że pozytywne nastawinie i kombinuj kobito!!! Egzaminatorzy to też ludzie tylko mają mniejsze poczucie humoru :tak::-D:tak:
ollleńka też walczysz z prawkiem? pamiętaj najgorszy stres na egzaminie!

dzien dobry
marttika czekamy na info po egzaminie.

jaimis ja dopiero dzis zaczynam, fakt faktem drugi raz, ale teraz wiem ze moge chodzic z mala, no i wiem ze moge opuscic max 2 prazy wyklady...
szkola z dobrymi opiniami, bo zrobilam maly wywyad, bo chcialam do tej co mam najblizej ale tam ponoc beznadziejni instruktorzy.

jaimis kazdej z nas sie czasem zdaza troche nieuwagi, jestemsy tylko ludzmi.

reklama
jaimis no nie zniechecila sie bo byla zmuszona jezdzic autema jakim jest kierowca....hmm no ja bym z nia nie wsiadla do auta :-D ano termin tuz tuz :szok:

dziewczyny egzaminatora trzeba wyczuc pozniej tylko lekka bajerka-pogawedka i zdane na 5 :tak::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry