reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
raczkowa chlopak wie co sie dzieje wiec sie angazuje...

moja bardzo przezywa te emcze, dzis niemcom kibicuje.... a pozniej usnie... a ile ten moj kibic zje w miedzy czasie....

ola, fajny ten kolorek:tak: , taka miedź, przynajmniej na zdjeciu
Oliwka prawdziwa kibicka:-D:-D

raczkowa, im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie:tak: więc rób jak uważasz a nie sugeruj się zdaniem innych:tak:
więcej takich karnych a synuś szybciej wyskoczy:-D:-D

ja wychodzę na awanturnice bo opieprzam równo takie towarzystwo jak dziś na tym festynie:no:, nie wiem czego te dzieci są uczone w domu ale napewno nie dobrego zachowania:angry:
kolejny przykład- kolejka do malowania buzi( stałyśmy 1,5 godz) , pani zrobiła sobie 15 minut przerwy, przed nami były 3 dziewczynki, za nami chłopiec z mamą i jeszcze parę dziewczyn, przyszło do malowania chłopiec zaczął się wpychac przed Martysię, ok odpusciłam bo zaczął płakać:dry: nagle pojawiły się 2 pannice, które były za nami iże teraz one, jak dostałam nerwów, mówię panienki do kolejki bo wy byłyście długo, długo za nami, nagle jak z pod ziemi pojawia się babcia i do mnie one tu cały czas stały
noż k****, powiedziałam jej ,że widziała to chyba oczyma wyobraźni, bo ja tu stoję 1,5 godzi a ją widzę dopiero od 2 minut a te dziewczynki stały za mną i niech nie uczy dzieci tupetu i bezczelności:angry::wściekła/y::wściekła/y:

miałyśmy iść wyrzucić śmieci , zaczął się miś pedington i moje dziecię nie ma teraz czasu, muszę czekac na koniec bajki:dry:

Ostatnia edycja:
aga smieci moga poczekac
moja juz oglada mecz, pozniej chce na niemcow patrzec.. ciekawe kto ja rano dobudzi.
aga wyszla miedz z bialymi reflekasami, calkiem calkiem ciekawie....

ide zrobic przekaski dla kibicow

ola, fajny ten kolorek:tak: , taka miedź, przynajmniej na zdjeciu
Oliwka prawdziwa kibicka:-D:-D

raczkowa, im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie:tak: więc rób jak uważasz a nie sugeruj się zdaniem innych:tak:
więcej takich karnych a synuś szybciej wyskoczy:-D:-D

ja wychodzę na awanturnice bo opieprzam równo takie towarzystwo jak dziś na tym festynie:no:, nie wiem czego te dzieci są uczone w domu ale napewno nie dobrego zachowania:angry:
kolejny przykład- kolejka do malowania buzi( stałyśmy 1,5 godz) , pani zrobiła sobie 15 minut przerwy, przed nami były 3 dziewczynki, za nami chłopiec z mamą i jeszcze parę dziewczyn, przyszło do malowania chłopiec zaczął się wpychac przed Martysię, ok odpusciłam bo zaczął płakać:dry: nagle pojawiły się 2 pannice, które były za nami iże teraz one, jak dostałam nerwów, mówię panienki do kolejki bo wy byłyście długo, długo za nami, nagle jak z pod ziemi pojawia się babcia i do mnie one tu cały czas stały
noż k****, powiedziałam jej ,że widziała to chyba oczyma wyobraźni, bo ja tu stoję 1,5 godzi a ją widzę dopiero od 2 minut a te dziewczynki stały za mną i niech nie uczy dzieci tupetu i bezczelności:angry::wściekła/y::wściekła/y:

miałyśmy iść wyrzucić śmieci , zaczął się miś pedington i moje dziecię nie ma teraz czasu, muszę czekac na koniec bajki:dry:
i jak sie skonczylo??szczyt bezczelnosci

my tez bylismy w tamtym tygodniu na festynie i malowaniu twarzy i tez swoje odstalismy, na szczescie nikt sie nie wpychal,
a tez bym powiedziala co mysle
my mamy na plac zabaw taki "statek" co dzieci moga na gore wejsc,a po boku ciagna osoby,do przodu i tylu i tez mialam spiecie z mloda babka,bo dziecko na statku,a ona stoi obok i sie patrzy,nie pomoze,to mowi,zeby pomogla ruszac,to ona,ze nie moze:angry:, to niech spada,ja nie bede calej gromatki ruszala,bo nie mam sily,niewysoka jestem,wiec skonczylam poruszac statkiem,mloda z kolezanka poszla na cos innego sie bawic,niektorzy maja tupet,ze lepiej nie mowic

a tak, to jutro chcemy sie wybrac na jakos wycieczke,a w planach pogodowych deszcz:-(

widzę, że padło tu wiele argumentów za tym, żeby powiadamiać ojca jednak ja wciąż uważam tak samo :-) Ktoś mówi mi, że nie chce mieć ze mną i z dzieckiem nic wspólnego, więc w momencie kiedy ja go powiadamiam o porodzie, to w pewnym sensie jednak wciąż neguję jego decyzję, a zatem jakby nie patrzeć żebrzę o jego uwagę. Tu nie chodzi o honor, tylko wybranie co będzie dla dziecka lepsze. Gdyby mi po latach mama powiedziała, że była w takiej sytuacji jak wyżej opisana i powiadomiała ojca, który nie chciał mieć ze mną nic do czynienia miałabym do niej wielki żal... I zadałabym sobie zapewne pytanie dlaczego?

ola super kolorek!

aga tez tępie taką bezczelnosc, nie cierpie takich ludzi i tylko jak mi sie napataczą to nie popuszczam.. a najgorsze są wlasnie takie starsze panie w kolejkach bo mysla ze ze wzgledu na wiek to im wszystko wolno ;/

olcia fajna zmiana, ładny kolor:) testy na płytce chyba nieco przyjemniejsze niz zwyle na kartkach.. no niettety trzeba wyuczyc na pamiec..

raczkowa jak bedziesz rodzic to odpowiedz sama przyjdzie.. ty wiesz njalpiej co dla ciebie i twojego dziecka bedzie lepsze:) trzymam kciuki za dobry wybór:))

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
raczkowa to trzymamy kciuki za kolezanke... daj znac jak juz bedzie po:-)

moj kibic dzis marudny, chyba zmeczona tymi meczami juz jest...

emilka do tesotw na plycie nie doszlam jeszcze....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry