Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, taka miedź, przynajmniej na zdjeciu

więc rób jak uważasz a nie sugeruj się zdaniem innych

, nie wiem czego te dzieci są uczone w domu ale napewno nie dobrego zachowania
nagle pojawiły się 2 pannice, które były za nami iże teraz one, jak dostałam nerwów, mówię panienki do kolejki bo wy byłyście długo, długo za nami, nagle jak z pod ziemi pojawia się babcia i do mnie one tu cały czas stały

i jak sie skonczylo??szczyt bezczelnosciola, fajny ten kolorek, taka miedź, przynajmniej na zdjeciu
Oliwka prawdziwa kibicka
raczkowa, im mniej stresu tym lepiej dla Ciebiewięc rób jak uważasz a nie sugeruj się zdaniem innych
więcej takich karnych a synuś szybciej wyskoczy
ja wychodzę na awanturnice bo opieprzam równo takie towarzystwo jak dziś na tym festynie, nie wiem czego te dzieci są uczone w domu ale napewno nie dobrego zachowania
kolejny przykład- kolejka do malowania buzi( stałyśmy 1,5 godz) , pani zrobiła sobie 15 minut przerwy, przed nami były 3 dziewczynki, za nami chłopiec z mamą i jeszcze parę dziewczyn, przyszło do malowania chłopiec zaczął się wpychac przed Martysię, ok odpusciłam bo zaczął płakaćnagle pojawiły się 2 pannice, które były za nami iże teraz one, jak dostałam nerwów, mówię panienki do kolejki bo wy byłyście długo, długo za nami, nagle jak z pod ziemi pojawia się babcia i do mnie one tu cały czas stały
noż k****, powiedziałam jej ,że widziała to chyba oczyma wyobraźni, bo ja tu stoję 1,5 godzi a ją widzę dopiero od 2 minut a te dziewczynki stały za mną i niech nie uczy dzieci tupetu i bezczelności
miałyśmy iść wyrzucić śmieci , zaczął się miś pedington i moje dziecię nie ma teraz czasu, muszę czekac na koniec bajki![]()
, to niech spada,ja nie bede calej gromatki ruszala,bo nie mam sily,niewysoka jestem,wiec skonczylam poruszac statkiem,mloda z kolezanka poszla na cos innego sie bawic,niektorzy maja tupet,ze lepiej nie mowic