Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
; dawniej pewnie bym ustąpiła i odpuściła ale teraz śmieje się ,ze jestem asertywna i się nie daję wykorzystywać, szczególnie jesli chodzi o dziecko

a gdzie jeszcze do końca euro a póxniej znowu olimpiada

Trzymam kciuki za koleżankę
Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że jest w trakcie rozwodu i dostała 1,5 tys alimentów, tyle że to chyba na dwójkę dzieci plus na siebie. Będzie miała jeszcze jedną sprawę jakoś niedługo, bo wnioskuje o 2,4 tys. Niezle co?ollka Testy na prawo jazdy 2012 - Pobierz Teraz super stronka. Polecam!:-)
raczkowa mnie też aż dreszczyk przeszedłTrzymam kciuki za koleżankę
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoją dwójką dziewczynek: jedna 1,5 mies starsza od Filipa, a druga dwa latka. Mój dom wyglądał jak istny kocioł, a najlepsze jest to, że mój mały płakał jak szalony!Ogólnie to chciałam Wam powiedzieć, że jest w trakcie rozwodu i dostała 1,5 tys alimentów, tyle że to chyba na dwójkę dzieci plus na siebie. Będzie miała jeszcze jedną sprawę jakoś niedługo, bo wnioskuje o 2,4 tys. Niezle co?

i to bardzo szybko po 7 pisala ze ma 4 cm rozwarcia a o 9 40 ie urodził Antos 
ja tez chce tak szybko
jutro jade ja odwiedzic 
bo jego zarobki pod uwage biora a Ty pozniej kombinuj zebys miala co do gara wozyc jak ci przyznadza 200 zl