reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja mialam x landera ale bardzo krotko z niego korzystalam, spacerowki pozniej zmienialam, eh tak jakos co chwile mi sie co innego podobalo. ale fakt dla mnie najwazniejze bylo zeby lekkie bylo i siedobrze prowadzilo

reklama
emilka87 a moze warto wziąć od kuzynki zawsze to oszczędność a kasę można wydać na coś innego :tak::tak::tak:

U mnie łóżeczko po prostu ładnie wygląda i tyle hehe mała i tak śpi ze mną :-D

Raczkowa rodzisz :-p:-p no dawaj bo już się zaczynam stresować. W ogóle jak wyfruniesz do szpitala to napisz esa do którejś żebyśmy kciuki trzymały! :-D

A my dzisiaj leniwie dzień obiboka :-D:-D

ale dziewczyny powiedzcie mi jaka to jest dobra spacerówka?
ja myslalam o 3w1 gdzie stelaz jest jeden.. plus podobno ze duze koła minus ze jest duza i ciezka bo stelaz taki jak od gondoli...
no ale jak inaczej? przeciez zaraz po gondoli wsadzic dziecko w parasolke(laske czy jak to sie zwie) to chyba za wczesnie? one nie są chyba za stabilne na takie małe dziecko?
ja juz kurcze nic z tego nie wiem:-(
foteli musi byc obowiązkowo bo postanowilam przypomniec sobie jak sie jezdzi i wsiasc w auto Plemnika bo i tak stoi..
aga a ten tapczanik to masz taki juz dla dla nieco wiekszego dziecka czy mowi o tym samym co najpierw ma szczebelki a pozniej mozna je usunąć? kurcze fajnie praktycznie to wyglada ale nie wiem czy lepiej takie jedno czy wlasnie zwykle drewniane a jak zacznie chodzic to sie kupi jakies łóeczko na dłuzej, jakąś moze sofke czy cos..

emilka co do tego 3 w 1 ja doszlam do wniosku ze jednak jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;-) a z glebokiego nie wsadzasz od razu do parasolki ale do takiej spacerowki wiekszej stabilniejszej ale duzo wygodniejszej niz zrobionej z gondoli takie moje zdanie poogladalam troche tych wozkow :tak:

aga heheh ale ja wole zeby kopal tak jak teraz a nie tylko w lozku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry