reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
emilka ja to zaczynam zalowac ze czasy komuny minely nie bylo problemu z wyborem tylko to co rzucili to sie bralo :-D:-D:-D:-D

inamorate GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: bedziemy teraz mialy slawna Hanie na BB :-D:-D

olka tzn najtansze czyli to bez dodatkow? z dodatkami juz nie byloby najtansze :D?
raczkowa swieta prawda, byloby jedno to by sie czlowiek nie zastanawial albo wlasnie gdzies pozyczyl :(
inamorate gratulacje!! udało sie:) i sprawiedliwie bo Hania naprawde jest sliczniutka:)

inamorate gratulacje :-)
emilka z łożeczkiem nie ma co szaleć, brałabym od kuzyna:tak: moja Majanna miała łóżeczko po mojej najmłodszej siostrze, później przeszło kuzyna, kuzynkę i wróciło do nas, i kurczę, dopiero moje dziecię je tak mega pogryzło, że było to widać, ale poszło znów dalej :-) najzwyklejsze, drewniane... zainwestowałabym później w coś fajniejszego, teraz uważam, szkoda kasy i cieszę się, że nie kupiłam nowego, bo Majka i tak spała ze mną i śpi do tej pory:-p
Wózek, nie mam doświadczeń co do firm, bo wózki też dostałyśmy, ale te 3w1... wg mnie jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego:-p dostałyśmy Coneco (ale jaki model i co dalej, nie mam pojęcia), głęboki był ok, ale starczył na krótko (więc też nie warto specjalnie inwestować), ale później ta spacerówka to koszmar. Druga spacerówka x-lander, na szerokich kołach, taka masywna, to była rewelacja, bo po polnych drogach jedną ręką pchałam wózek, a w drugiej książka. Po mieście też się źle nie jeździło. Minus to waga, u mnie był luz, bo wózków nie kradną, w klatce na dole swego czasu stało z 7. Reasumując:-D z niewielkiego, bo niewielkiego, ale jednak doświadczenia, zainwestowałabym później w spacerówkę, która posłuży znacznie dłużej, niż te kilka m-cy głęboki:tak:

oliwia tez spala ze mna, teraz ma normalne duze lozko, zreszta bardzo syzbko na takie przeszla, mega zle zainwestwalam kase jezeli chodiz o lozeczko.

emilka te najtansze chyba wieksze jest czy mi sie wydaje??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry