Szkola czy studia to zawsze dobre cos, jakies podnoszenie kwalifikacji,
ja mam lic i bez tego na pewno bym nie pracowala tam gdzie pracuje
a tak byczenie sie skonczylo,jutro do pracy,ciekawe jak ja wstane o 5,30,
bylam na mszy i poswiecilam auto aby sie dobrze jezdzilo
Raczkowa a jak tam maly Bruno???
a sie dzis dowiedzialam,ze przyjaciolka z liceum jest w ciazy i zostane przyszywana ciotka w Nowym roku
ja mam lic i bez tego na pewno bym nie pracowala tam gdzie pracuje
a tak byczenie sie skonczylo,jutro do pracy,ciekawe jak ja wstane o 5,30,
bylam na mszy i poswiecilam auto aby sie dobrze jezdzilo
Raczkowa a jak tam maly Bruno???
a sie dzis dowiedzialam,ze przyjaciolka z liceum jest w ciazy i zostane przyszywana ciotka w Nowym roku

jedna sąsiadka to mi poprostu zaszła droge, pinda.. i od razu tysiac pytan do: a ile jeszcze, to kiedy, co bedzie, jakie imie, czy bedzie podobne do mnie czy to do.... o to juz nie wiedzialy jak podpytac
obym się myliła

dziecko na piersi niestety, ale ma mamę "na żądanie". Mnie też to denerwowało, ale po jakimś czasie sie przyzwyczaiłam. A pory jedzenia z czasem się trochę unormują :-) Ucałuj Bruna od cioci z BB i od Filipka :*:*
niedlugo egzaminy do policji musze wrocic do kondycji to raz a przy nim tylko leze z wywalonymi cyckami albo go nosze a dwa chcialam sie we wrzesniu bronic bo w czerwcu niestety nie zalapalam sie na termin przez szpital nie ogarnie tego wszystkiego jak Brunus taki bedzie niepoukladany heh myslalam ze z tym laktatorem jakos szybciej mi to pojdzie ale jak odtadzacie to moze jeszcze troche poczekam jestem juz tak zmeczona ze boje sie go brac na rece bo czuje ze jestem taka slaba ze go upuszcze
i nie wiem co robic