reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hmm no jeszcze przychodzę do pracy ale ja tą całą inwentaryzację jakoś poważniej sobie wyobrażałam....no a dziewczęta jak ktoś będzie jechał przez Siemianowice uwaga na szalejącą Olllę ;-)

Raczkowa wiesz w moim wieku może się pomieszać i kiedyś marttikę zagadywałam jak tam jej egzamin do policji ;-) Wiesz twój organizm odwalił kawał roboty a pomyśl sobie jak się zachowują osoby po wycięciu wyrostka leżą obolałe i każdy koło nich skacze a po cc nikt nie skacze (przynajmniej przy mnie nie) i jeszcze samemu trzeba skakać koło kluski :-D:-D:-D no u mnie te 2 masięce zajęło unormalizowanie się dziecka i mnie ale ja miałam anemię może to też wpłynęło? A z wagi dopiero naprawdę zaczęłam schodzić po stresie po odejściu "tatuśka" a było u mnie z czego schodzić bo ja to aż 30 kg :-D:-D:-D Tak że może od siebie za dużo wymagasz??? To celebrytki chyba styartują w konkursie która szybciej po porodzie będzie w stanie biegać w triatlonie :-D:-D:-D A ojca dziecka olej pamiętaj nawet jak nie spodoba ci się wyrok sądu można już po półroku się odwoływać a może sam coś sensownego zaproponuje? A czujesz jeszcze coś do niego?

martttika no i super oby się dobrze jeżdziło, mówię moja kumpela ma i jest zadowolona, tylko faktycznie nastaw się że jak ktoś koło ciebie w centrum handlowym za szeroko otworzy drzwi możesz mieć tego ślady ;-) on tylko na to właśnie narzeka że całe drzwi ma powgniatane
Aga no na mojego syna sędzina zasądziła 300 i powiedziała że nie wyobraża sobie żeby na dziecko wydawało się więcj niż 600 mam chyba za dobrą wyobrażnię bo ja nie dość że sobie wyobrażam to to robię :-D:-D:-D:-D

czytam i mi żal jakoś się dogadujecie z tymi eksami, co niektóre znalezły super nextów a ja bidna jak zawsze jak wszystko się wali to wali z tą pensją lipa i z opóżnieniem i jeszcze ojciec mojego dziecka który wogóle ma w dupie czy dziecko żyje przestał płacić te marne 300 ... a ja fainansowo już ledwo dycham, wczoraj w biedronce wszystko przeliczałam i jeszcze przy kasie uważałam żeby nie przekroczyć 40 zł bo tylko tyle mi zostało w portfelu :-(:-(:-(:-( podobno po 7 latach chudych jest 7 wspaniałych to mnie teraz czeka 36 lat w luksusach :-D:-D:-D:-D

reklama
jaimis hahah tak jak inamorate 3mam kciuki za te 36 tlustych :-D:-D

ehhh dziewuszki nie dogadam sie z eksem w sprawie kasy bo to matol jest i tyle a czy czuje cos do niego? hmm mysle ze tyle tylko ze jest ojcem mojego dziecka i chyba nic wiecej mam ochote go przytulac ale mysle ze mam ochote po prostu kogos tulic a nie ze akurat jego i brakuje mi kogos szczegolnie teraz jak maly daje czadu ale ja juz o nic zabiegac nie bede jak chce niech sie stara i kupuje co chce ja mam to gdzies pojde do tego sadu bo nie mam wyjscia zobaczymy ile dostane :dry:

jaimis oby szybko sytuacja w pracy sie wyjasnila i zebys cos super znalazla:tak::tak:
eh ja to chyba bym wolala normalnego next niz dogadywac sie z exem... ale wszytskiego miec nie mozna.

raczkowa nie boj sie sadu, fakt wyroki zadko sa sprawiedliwe bo tatusiowie walcza o kazda zlotowke ale ja zawsze wolalm miec wszytsko uregulowane

jaimis na lotnisku bylam odweiezc znajomą:) nic nie wiem o paczkach na premiere kinową:-)
Raczkowa niech sie plemnik wykazuje, prawda jest ze przez całą ciaze nie mialas w nim oparcia to niech teraz nadrabia chociaz wzgledem syna.. a moze sie nawrócił lub strach przed sądem sprawi ze naprade bedzie dobrowolnie dawał na dziecko i zajmował sie nim...
martttika gratuluje zakupy nowej bryki i "szerokiej drogi":tak:

a ja juz klika dni chodze jakbym sie czegos nałykała.. nie mam na nic siły i moglabym tylko płakac i krzyczec na zmiane.. czuje sie jakby mnie jakas depresja dopadła:-(

Ostatnia edycja:
Raczkowa no jak jest małe dziecko chciałoby się mieć tatusia dziecka aby dzielić radości i smutki choć w sumie zawsze fajniej mieć kogoś.... posiedzieć sobie wieczorkiem pogadać, itd ;-) ty młoda jesteś wszystko przed tobą ..... ja uważam że czym człowiek straszy tym więcej przyzwyczajeń, nawyków, wymagań i coraz trudniej kogoś znależć :-(
ollka22 no ja tam nie chce żeby się w pracy szybko wyjaśniło bo to tylko wyjaśni się wypowiedzeniem :-D:-D:-D:-D ale chciałabym znależć fajną pracę taką już do samej emerytury żeby już nie pisać durnych cv i listów, nie chodzić na durne rozmowy ja chcę pewną stałą pracę no oczywiście jako dodatek może być duża pensja ;-)
emilka87 to pewnie hormony 2 baby w jednym ciele pewnie estrogeny zalewają was :-D:-D:-D:-D jeszcze tylko troszkę, poród i najbliższe około 18 late masz na kogo wydawać kasę :-D:-D:-D

witam kobietki
ja juz mam czesc egzanimu za soba...
emilka ah te hormony.... byle do porodu...

jaimis o takiej pracy marzy kazda z nas.... chociaz ja tam moge robic cokolwiek byle by mi ladnie palcili i godizny byly super....

ja zaraz jade odwiez mala do chrzestnej... i 2 dni wolnego... w pt ja odbieram po egzaminie koncowym.

a no i dzis kolejne spotkanie z tatuskiem....

emilka glowa do gory jescze tylko troche :tak::tak:

a z plemnikiem sprawa sama sie wyjasnila kolejna klotnia wiec chyba tak czy siak skonczy sie w sadzie nawet widzenia :tak: zaczyna mnie straszyc ze zrobi cos co juz dawno powinien zrobic ciekawe tylko co ma na mysli knur jeden :wściekła/y:

olcia 3mam kciuki za spotkanie z exem :tak:

reklama
Czesc moje kochane:*
nooo hormonki mi szaleją.. same nie wiedzą czego chcą.. czasmai to juz nawet sama do siebie gadam i wyzywam:-D
a dzisiaj to caly dzien w pizamie spedzilam, nawet nosa z domu nie wystawiłam bo zwyczajnie nic mi sie nie chce i na nic nie mam siły...
martttika dzidzia tez szaleje razem ze mną:-) podkopuje mnie caly czas, pręży sie i wystawia pupenke:-D
jaimis noo my dwie to mieszanka wybuchowa.. a jak jeszcze przyjedzie moja mama to juz wogole.. moj dziadek powiedzial ze nie wie jak z nami trzema wytrzyma hehe
olcia daj znac jak po spotkaniu, tez trzymam kciuki aby przebieglo w pokojowej atmosferze:-)
raczkowa jeszcze troche ale mogloby byc juz:-) plemnik pewnie tak specjalnie powiedzial zeby zasiac w tobie niepewnosc, zebys teraz wlasnie myslala.. co za typ;/ dlugo potrwało to jego nawrocenie.. no to chyba lepiej zlozyc te papiery do sądu skoro on taki nie stabilny, przynajmniej bedzie wszytsko czrno na białym:tak:

musialam sie chyba wygadac i napisalam kilka zdan na zamknietym:-) jakby ktos chcial "posłuchać" żalów moich hormonów:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry