reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

aga wiem wiem ze dzieci z pelnych rodzin tez sa rozuszczone:tak::tak: mam bratanice... i czasem przebija moja oliske.
najgorsze jest to ze jest nauczona opcji ja mam wszsytko najlepsze, wszystkiego najwiecej... i wogole wszystko to co ona ma jest naj naj...

Aga taki tekst w jego wydaniu gdzie nie widzial malej od lat.. chore... ale wiesz to ja NIC NIE ROZUMIEM

reklama
ollka22, bardzo dobrze panu odpowiedziałaś. Ja wielokrotnie słyszałam od ojca moich dzieci, że nie wolno(!) mi się z nikim wiązać, bo każdy facet w takiej sytuacji nie będzie chciał się wiązać ze mną tylko... mieć możliwość uwieść i wykorzystywać seksualnie naszą córkę :szok:............. tak tak. Cudne, prawda? Psy ogrodnika...

Ponowa to tez slyszalam... ze mi nie wolno,
eh... zeby oni tak interesowali sie dziecmi jak naszym zyciem to y bylo dobrze...

ponowa no mam nadzieje ze nie odwazylas sie zlamac zakazu exa...:-D oni by sie do cyrku nadawali
my pewnie lada dzien dostaniemy wezwania z sadu... to sie tatus ucieszy:-D:-D

aha Tobie nie wolno sie z nikim wiazac a on moze!!!!!!!??????? :wściekła/y: ja nie planuje z nikim juz byc ale jakby tak moj mi powiedzial to na zlosc bym miala i to jeszcze 3 naraz i wymienialabym ich co tydzien :-D:-D no ale na szczescie od 3 tygodni plemnik zapadl sie pod ziemie i nie daje znaku zycia :-D i oby tak dalej :tak: przynajmniej do tego 10 wrzesnia jak juz bede miala wszystkie wnioski popisane i zaniose do sadu :tak::tak:

raczkowa nie nie... ja od ponad 5 lat jestem wredna suka... i tego sie trzymajmy...
kur... ma w domu:tak:

wiesz on juz sie przyzwyczail ze ja nie odpuszczam. i teraz tez nie odpuszcze.

edit... raczkowa moj ex uwaza ze mi chodiz tylko o kase... tylko kurde skoroon nie ma dla oliwi czasu nawet raz w tyg... to przeciez ja go blagac o ten czas nie bede.
wiec teraz juz chyba tylko o kasie bedziemy rozmawiac:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry