reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej dziewczyny Karol mi zasnol to mam troche spokoju,a przyda sie bo do wczoraj glowe mi chce rozwalic zadne tabletki mi nie pomagaja.Wyjscie na spacerek nierealne,bo poda u nas okropnie,tak bym sie troche dotlenila.Jednym slowem okropny dzien:-(,a jak wam mija dzionek??

Majuś,mnie w poniedziałek nawalał brzuch,a od wtorku do tej pory "ćmi" mnie głowa. :-( Więc możemy sobie podać łapki. :sorry2: I nawet te musujące tabletki Solpadeine,o których pisała Justynka i które to też używa moja Mama,nie pomogły. :-( Masakra... A funcjonować jakoś trzeba... A do pomocy brak kogokolwiek. :-(

Ja uciekam. Czas zająć się pewnym osobnikiem, który nie lubi knedli ze śliwkami :-p:cool2:

Tylko się za głośno nim nie zajmuj! :dry: :-D :-p :-D :-p :-D :-p :cool2: :cool2: :cool2:
Że tak powiem - mokrej i stosunkowo udanej nocy Wam życzę. :-p :-p :-p :cool2:

reklama
Witam wieczorkiem,Agutko (chyba)zaczyna pomagac mi Ketanol,dosalam te tabletki od bratowej.A Karol w dzien jak sie obudzil to wzielo go na spiewanie ari po swojemu:-):-).Zeby nie ten bol glowy to by bylo zabawne a tak myslalam ze mi mozg rozsadzi.Na szczescie pod wieczur pogoda sie poprawila to poszlismy na dwor,a jak zobaczyl piaskownice to byl bynajmniej spokoj.

HANA podpisuje sie pod slowami moich przedmuwczyn i przedmuwcy.Taki wyjazd do rodzicow naprawde jest ci potszebny i dzieciom,one napewno tez wyczuwaja ze jest cos nie tak.

Majuś,no to się cieszę,że ból przechodzi. :tak: Zazdroszczę. :sorry2: U mnie to w sumie jest nie tyle co ból,tylko takie hm... No tak coś mnie muli w tej głowie - nie umiem tego opisać. :zawstydzona/y:

Juz najgorsze jest to jak cos boli.Agutko,a moze pogoda tak na ciebie wplywa.Moja kumpela jak jest niskie cisnienie to czuje sie jak by byla na jakis proach,w glowie jej sie kreci itp.Mam nadzieje ze szybko ci przejdzie.

Ja też mam nadzieję,że to się kiedyś skończy,bo od wtorku,to stanowczo za długo już. :baffled: Pogoda jakoś aż tak bardzo na mnie nigdy nie wpływała... Ale w sumie się starzeję,więc kto to wie? ;-) :-p

Dziki braz zrobiony
wlosy oczywiscie
mam nadzieje,ze plany
na czole zejda

ja mialam ostatnio cisnienie
110 na 60
dokladnie w srode
a pogoda piekna przez caly tydzien
u mnie znow leje:baffled:

ja uzywam solpadine na miesiaczke
wlasnie tych rozpuszczalnych tabletek
poprawka,uzywalam keidys
bo ostatnio mi jakostak nie meczy

ja osobiscie nie bylam z Ola w szpitalu
nie liczac jak sie urodzila
i po switach bozo narodzeniowych
5 do 7 doby zycia Oli
bo jej zoltaczka wyszla
a chciali nas wypuscic na wigilie do domu
ale siora ze swoja byla jak mala
miala chyba pol roku przez tydzien
masakra
zdrowka dla Karolka aby mu wszystkie
badania w poniedzialek dobre wyszly

Aguś,jak mi czarne plamy schodzą,to i Tobie brąz zejdzie. ;-)
Ja tak jak Ty,nie byłam nigdy z Zuzią w szpitalu - tfu tfu! odpukać!!!

Majuś,ja to raczej jesienek,hihi. ;-) W listopadzie strzelą mi ... 24 lata! :szok: :szok: :szok: :-p :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry