reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hana31 podzielam zdanie tato! Jesli masz taką możliwość to idź do rodziców i wszystko sobie przemyśl. Powodzenia.
Dużo siły! Mam nadzieje, że Twój mąż w końcu się obudzi i zobaczy że traci wspaniałą rodzinę!

reklama
Hana wiem co przechodzisz
jejku jacy oni wszyscy,no prawie wszyscy
porypani faceci jestescie
a przeniesienie sie na kilka dni do rodzicow
na pewno ci pomoga
pomysle,a jemu moze cos zrozumiec
czy przemyslec

ja sie wprowadzam i wyprowadzalam
3 razy,glownie przez tesciowa
ale tez i on mial troche w tym swojego
np.dziecko za poltora miesiaca ma sie urodzic
a no zamiast wegiel na zime to opony do scani
i najlepiej,ze jak urodze to przeniesc sie do rodzicow
mamy,aby mi przy malej pomogla,
bo niby mam sobie nie poradzic
to mi jakos siedzie w glowie
bo zamiast mi pomoc to on sie wymiguje
a przeciez ta mala istotka to wynik naszej milosci

Justynka dobranoc,no zajmij sie Tomciem zajmnij

Haniu trzymaj sie dobrze
nie zalezniej jak bedzie
bedzie lepiej niz teraz
tego sie trzymaj
a bez faceta da sie zyc
i byc szczesliwym
pamietaj o tym
choc wolalabym
aby ten twoj zmadrzal na oczy
bo bez wodki mozna zyc
a bez rodziny czlowiek jakis pusty

dzieki ---teraz to juz w ogóle emocje mi puściły i bucze i posmarkana jestem ale czuje tez jakąś ulgę bo ja ostatnio naprawde się męczylam--nigdy nie wiedzialam czy pan wroci na TAK czy na NIE, wieczny stres i klucha w gardle, na wadze spadlam tak ze pierscionki i zegarek mi się zsuwają i zebym ja jakąś hetera czy zolza byla albo zapuszczony babol a ja wyrozumiala, ciepla, troskliwa, wszystko wokolo tych moich dzieciaczkow - to ja- tatuś to nawet sam na spcerku nigdy z potomkliem nie był--------- i czego w zasadzie ma mi być zal? sama sie siebie pytam... bo to ja dawalam w tym związku -pokazując jak powinno być ale moj mąż okazał się najbardziej tępym uczniem jakiego mialam----------- wiem ze sobie dam radę a on--- niech se uklada zycie--- jak księzniczka z nim nie mialam a ponoć tak stasznie mnie kochal----wspołczuję tym, których nienawidzi ale co mowić więcej o człowieku, który ma zero szacunku do ojca i matki--- rani tych którzy go kochaja....
uwalniam się
wiem ze sobie dam radę bo ja raczej z tych silnych---zaraz w główce sobie przemebluję i zacznę widzieć pozytywy--- chce zeby tak było...

jeszcze raz dzięki:tak:

reklama
Dobry wieczór. :-)

w końcu powiedziałam, że naprawimy jak tata wróci z pracy

Ach,jak słodziutko!!! :-) :-) :-)

Co tam w ogóle z tym naszym spotkaniem samotnych? Na czym to stanęło?

Na tym,że My u Was się przekimamy. :-p :laugh2: :-D :-p

Hejka wszystkim.Ja wracam po nocy spedzonej w szpitalu:-(,pojechalismy wczoraj z malym na te ogolne badania(6 tyg)no i wyslala nas na oddzial bo bardzo duza zoltaczka:confused:,tam zrobili wszystkie badania i dzisiaj stwierdzili ze jest w normie:tak:ale co sie dziecko na meczylo to sie nameczylo:no:no ale zeby nie bylo zbyt pieknie to stwierzdzili ze Kacper ma wode w jadrach:baffled:i w poniedzialek idziemy spowrotem na oddzial:-(mam dosc,a wglowie mam jeden krzyk dzieci:no::no::no:.Na szczescie teraz zasnąl,wymeczony.

niunia12a ja też mam szpitale za sobą. Amelia miała operację serduszka w pździerniku 2007.

Dziewczyny,aż mam łzy w oczach po tych postach. :-( :zawstydzona/y: :-( Współczuję Wam bardzo... Jesteście silne i wszystko zwalczycie!

witam wieczorem!
Tomek jadł... okazał się, że nie przepada za knedlami ze śliwkami... Ale ftopa:-D:-D:-D:-D
Ale dzielnie zajadał ;-)
Dzieciakom na pewno bardziej smakowało:tak:

Hahahaha,z tego to się uśmiałam! :-D To się,Justyś,popisałaś - nie ma co. :laugh2: :-p :laugh2: :-p

hana31: przykro mi, chciałem napisać że mam nadzieję że się może ułoży, ale napiszę inaczej. Mam nadzieję, że sobie poradzisz i będzie najlepiej dla dzieci i Ciebie

I ja się pod tym podpisuję!!! :tak: :tak: :tak:

zaraz w główce sobie przemebluję i zacznę widzieć pozytywy--- chce zeby tak było...

Aż mi się przypomniała wspaniała książka dla dzieci,która właśnie pomogła mi w ten sposób myśleć - "Pollyanna" - POLECAM wszystkim! :tak: :tak: :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry